Κατηγορίες
Super League 1

Ένα ακόμη βήμα ο ΠΑΟΚ, πέρασε και από τα Πηγάδια

Με μια καταπληκτική εκτέλεση φάουλ του Σέρτζιο Ολιβέιρα και ένα γκολ του Πέδρο Ενρίκε μετά από εξαιρετικό συνδυασμό, ο ΠΑΟΚ πέρασε από τα Πηγάδια και πλέον μετρά αντίστροφα για τη φιέστα τίτλου!

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ μετέτρεψαν τα Πηγάδια σε Τούμπα φωνάζοντας «σήκωσέ το» και οι παίκτες δεν τους χάλασαν το χατήρι! Ο Δικέφαλος επικράτησε εύκολα με 2-1 της Ξάνθης κι έκανε ένα ακόμη βήμα για το πρωτάθλημα.

Πάνω από 6.000 ΠΑΟΚτσήδες μετέτρεψαν σε… Τούμπα το γήπεδο των Πηγαδίων και πανηγύρισαν μαζί με τους ποδοσφαιριστές και τον αρχιτέκτονα της ομάδας, Ραζβάν Λουτσέσκου, την 23η νίκη τους στο πρωτάθλημα απέναντι στην Ξάνθη. Μια νίκη (1-2) που φέρνει τους «ασπρόμαυρους», πλέον, αγκαλιά με την «κούπα»!

Το όνειρο αρχίζει να πλησιάζει ακόμη πιο κοντά για αυτή τη φοβερή ομάδα, που αήττητη οδεύει προς την στέψη της ως πρωταθλήτρια Ελλάδας. Στο δρόμο της απέμειναν δύο τελευταία εμπόδια. Η Λαμία την άλλη Κυριακή στην Τούμπα και η ΑΕΛ σε δύο εβδομάδες.

Το «ασπρόμαυρο» τρένο του Ραζβάν Λουτσέσκου πέρασε και από την Ξάνθη. Με μέτρια απόδοση στο πρώτο μισό της αναμέτρησης, αλλά με πολύ καλή παρουσία στο δεύτερο μέρος, όπου «καθάρισε» το ματς και το 23ο τρίποντο σε 26 αγώνες.

το φιλμ του αγώνα στο ΕΔΩ

Συνθέσεις

ΞΑΝΘΗ (Μ. Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Ντίρεσταμ, Αλμέιδα, Κοβάσεβιτς, Καντά (65’ Κάστρο), Γέντρισεκ, Σιλά, Μελιόπουλος (72’ Μπρίτο), Λισγάρας, Κασάδο, Ντε Αμορίμ (78’ Σαρπόνγκ).

ΠΑΟΚ (Ρ. Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Ολιβέιρα, Σάκχοφ, Πέλκας (86’ Μίσιτς), Ζαμπά (64’ Γιαννούλης), Ενρίκε, Σφιντέρσκι (66’ Άκπομ).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected