Κατηγορίες
Super League 1

Με ανατροπή τον Ατρόμητο ο Ολυμπιακός (βαθμολογία)

Στη νίκη με ανατροπή έφτασε ο Ολυμπιακός, ο οποίος επικράτησε 2-1 του Ατρόμητου, μπροστά στους φίλους του στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Οι Περιστεριώτες ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκαν στο 30’ με τον Κουλούρη, ενώ ο Ουάρντα είχε δοκάρι.

Οι «ερυθρόλευκοι» βελτιώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο και με τον Ποντένσε να ανεβάζει στροφές, έφτασαν στην ανατροπή.

Στο 50’ ο Γκιλιέρμε και στο 75’ ο Μπουχαλάκης πέτυχαν τα γκολ που έφεραν τη νίκη και τα χαμόγελα στον Ολυμπιακό.

Με σκοπό να αιφνιδιάσει μπήκε ο Ατρόμητος στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο και στο 2’ ο Ουάρντα κέρδισε φάουλ, το οποίο εκτέλεσε, στέλνοντας τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Ο Αιγύπτιος επιχείρησε κι άλλο σουτ στο 3’, το οποίο δεν βρήκε στόχο. Οι «ερυθρόλευκοι» ισορρόπησαν το παιχνίδι, αλλά δεν μπόρεσαν να απειλήσουν ιδιαίτερα, με μια προσπάθεια του Μασούρα στο 13’ να σταματά στον Μέγερι. Στο 15’ ο Σα απέκρουσε ένα σουτ του Μπρούνο, ενώ στο 18’ ο Ουάρντα εκτέλεσε το φάουλ, αλλά ο Πορτογάλος τερματοφύλακας μπλόκαρε.

Όπως αναφέρει το onsports.gr, ο Ατρόμητος είχε μεγαλύτερη ουσία στο παιχνίδι του, με τους γηπεδούχους να είναι πιο φλύαροι. Στο 30’ ο Μπρούνο με ωραία πάσα βρήκε τον Κουλούρη μέσα στην περιοχή και εκείνος με τη μια έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Οι Περιστεριώτες στο 37’ απείλησαν εκ νέου με σουτ του Ενσικουλού, ενώ στο 43’ ο Φορτούνης βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά έκανε την κίνηση παραπάνω και δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Στις καθυστερήσεις ο Ουάρντα εκμεταλλεύτηκε λάθος του Μεριά και έβγαλε τον Κουλούρη στην αντεπίθεση, αλλά ο Σα βγήκε από την εστία του και «καθάρισε» τη φάση.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μαρτίνς προσπάθησε να διορθώσει τα λάθη της ομάδας του και εκτός από τα όσα τους είπε στα αποδυτήρια, πέρασε στο παιχνίδι τους Χασάν και Ντίας. Οι «ερυθρόλευκοι» πίεσαν από το ξεκίνησα του δευτέρου μέρους και στο 50’ από σέντρα του Φορτούνη, ο Γκιλιέρμε με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1. Ο Ατρόμητος δεν έδειχνε την ίδια ενέργεια, όπως και στο πρώτο ημίχρονο, με τον Ολυμπιακό να πιέζει ασφυκτικά τα καρέ του Μέγερι.

Στο 75’ ο Ποντένσε έβγαλε τη σέντρα και ο Μπουχαλάκης με προβολή πέτυχε το 2-1, με το «Γ. Καραϊσκάκης» να παίρνει φωτιά. Οι Περιστεριώτες επιχείρησαν να αντιδράσουν και προσπάθησαν να απειλήσουν, αλλά το σουτ του Ρισβάνη στο 81’ δεν βρήκε στόχο. Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Ποντένσε έχασε ευκαιρίες να διευρύνει τον δείκτη του σκορ, με τους «ερυθρόλευκους» να μην εφησυχάζουν. Στα τελευταία λεπτά δεν άλλαξε κάτι, αν και ο Ατρόμητος πίεσε με κόρνερ στο φινάλε. Όμως το 2-1 ήταν το τελικό σκορ υπέρ του Ολυμπιακού.

Συνθέσεις

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Κούτρης, Σισέ, Μεριά, Ελαμπντελαουΐ, Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης, Ποντένσε, Φορτούνης (90+2’ Καμαρά), Μασούρας (46’ Χασάν), Γκερέρο (46’ Ντίας).

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μέγερι, Κιβρακίδης (77’ Μανούσος), Ρισβάνης, Χατζηϊσαΐας, Σάκιτς, Μπουσουλάτζιτς, Μάντσον, Ουάρντα (62’ Καρασαλίδης), Μπρούνο, Ενσικουλού (82’ Μούγιακιτς), Κουλούρης.

Η βαθμολογία

Β
1 ΠΑΟΚ 70
2 Ολυμπιακός 60
3 ΑΕΚ 50
4 Ατρόμητος 43
5 Άρης 43
6 Παναιτωλικός 33
7 Λαμία 33
8 Παναθηναϊκός 32
9 ΑΕΛ 30
10 Πανιώνιος 29
11 Ξάνθη 29
12 Αστέρας Τρίπολης 27
13 ΠΑΣ Γιάννινα 26
14 ΟΦΗ 22
15 Λεβαδειακός 20
16 Απόλλων Σμύρνης 10

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected