Κατηγορίες
Super League 1

Άνετο πέρασμα του ΠΑΟ από τη Ριζούπολη (βαθμολογία)

Σε ένα ματς-αγγαρεία, ο Παναθηναϊκός είχε παίκτες που βρήκαν κίνητρο κι έφτασε σε μια μια εύκολη νίκη (1-3) επί του Απόλλωνα με… κερασάκι την γκολάρα του Μακέντα! Ντεμπούτο στο πρωτάθλημα για Αποστολάκη και Αρμενάκα. 

Οι «πράσινοι» επικράτησαν 3-1, χάρη σε γκολ των Χατζηθεοδωρίδη, Καμπετσή και Μακέντα, ενώ για τον Απόλλωνα σκόραρε ο Βαφέας.

Ο Γιώργος Δώνης επέλεξε μία ενδεκάδα με πολλές αλλαγές και έδωσε ευκαιρία σε αρκετούς από τους μέχρι αναπληρωματικούς.

Ο Κότσαρης ξεκίνησε κάτω από τα δοκάρια. Αριστερό μπακ-χαφ ο Χατζηθεοδωρίδης, δεξί ο Αποστολάκης και ο Κολοβέτσιος, με τον Ινσούα και τον Κουλιμπαλί στο κέντρο της άμυνας. Κουρμπέλης, Δώνης, Στάικος στον άξονα της μεσαίας γραμμής και στην επίθεση οι Καμπετσής και Μακέντα.

Από την άλλη πλευρά, ο Λευτέρης Βελέντζας επέλεξε τον Αστρά στην εστία. Ο Ναδάλες αριστερό μπακ χαφ, ο Κοντές δεξί και οι Κύργιας, Βαφέας, Στάθης στο κέντρο της άμυνας. Γκίνο, Γαρουφαλιάς, Αγρόδημος στο κέντρο και ο Τόμας με τον Βάρκα μπροστά.

το φιλμ του αγώνα στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

Απόλλων Σμύρνης (Λευτέρης Βελέντζας): Αστράς, Στάθης, Κύργιας, Βαφέας, Ναδάλες, Κοντοές (57′ Ντούρσο), Γκίνο, Μπεντινέλι, Γαρουφαλιάς (61′ Ελ Χέλβε), Βάρκας, Αγρόδημος.

Παναθηναϊκός (Γιώργος Δώνης): Κότσαρης, Αποστολάκης, Κουλιμπαλί, Κολοβέτσιος, Ινσούα, Κουρμπέλης, Δώνης, Στάικος, Χατζηθεοδωρίδης (76′ Αρμενάκας), Καμπετσής (83′ Eμμανουηλίδης), Μακέντα.

Η βαθμολογία

Β
1 ΠΑΟΚ 70
2 Ολυμπιακός 60
3 ΑΕΚ 50
4 Ατρόμητος 43
5 Άρης 43
6 Παναθηναϊκός 35
7 Παναιτωλικός 33
8 Λαμία 33
9 ΑΕΛ 30
10 Πανιώνιος 29
11 Ξάνθη 29
12 Αστέρας Τρίπολης 27
13 ΠΑΣ Γιάννινα 26
14 ΟΦΗ 22
15 Λεβαδειακός 20
16 Απόλλων Σμύρνης 10
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected