Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ο Καρίμ Μπενζεμά λύτρωσε τη Ρεάλ! (vid)

Από ένα σούπερ κάζο γλίτωσε τη Ρεάλ ο Καρίμ Μπενζεμά! Ο επιθετικός της «βασίλισσας» με τρομερό γκολ στο 90’ χάρισε τη νίκη στην ομάδα του (3-2) επί της Ουέσκα, τη στιγμή που Ζιντάν ψάχνει λύσεις.

Χωρίς ιδιαίτερο βαθμολογικό κίνητρο, ο Ζινεντίν Ζιντάν αρχίζει και χτίζει από φέτος τη Ρεάλ της νέας περιόδου και εν μέσω αυτής της διαδικασίας είναι δεδομένο ότι θα έχει «θρίλερ».

Κάτι τέτοιο συνέβη στην αναμέτρηση κόντρα στην… καταδικασμένη Ουέσκα, που λίγο έλειψε να πάρει βαθμό στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», όπως έχουν κάνει τόσες και τόσες ομάδες τη φετινή σεζόν.

Ωστόσο, στο τέλος μίλησε ο Καρίμ Μπενζεμά! Ο Γάλλος επιθετικός με εκπληκτικό τέρμα στο 90’ χάρισε τη νίκη στη «βασίλισσα» με 3-2 και έτσι αποφεύχθηκαν νέες γκρίνιες στη Μαδρίτη.

Όπως αναφέρει ο sport-fm, μόλις στο 3’ φάνηκε ότι η Ρεάλ δεν θα έχει καθόλου εύκολο βράδυ, αφού ο Ερνάντεζ μόλις στο 3’ με πλασέ από το ύψος του πέναλτι νίκησε τον γιο του Ζιντάν ανοίγοντας το σκορ. Ωστόσο, στο 25’έπειτα από αντεπίθεση και πρώτο σουτ του Μπενζεμά, ο Ίσκο πήρε το… ριμπάουντ και με σουτ σε ανυπεράσπιστη εστία έκανε το 1-1.

Η Ρεάλ Μαδρίτης το γύρισε το 62’ με τον Θεμπάγιος να παίρνει την κεφαλιά-ασίστ του Μπενζεμά και με προβολή να διαμορφώνει το 2-1. Η Ουέσκα όμως δεν είχε κανένα λόγο να τα παρατήσει και έτσι στο 74’ με κεφαλιά του Ετσέιτα έκανε το 2-2.

Την τελευταία λέξη όμως την είχε ο κορυφαίος του γηπέδου, Μπενζεμά. Με εκπληκτική ενέργεια και άψογο τελείωμα έκανε το 3-2, στέλνοντας τους οπαδούς της Ρεάλ στο σπίτι τους με προβληματισμό, αλλά σίγουρα με λιγότερα νεύρα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected