Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Α ΕΠΣ Ημαθίας - Διάφορα

Καλή επιτυχία Γιώργο!

Ένας άνθρωπος του αθλητισμού μπαίνει στον…στίβο στης τοπικής αυτοδιοίκησης!

Ο Γιώργος Απόσογλου, προπονητής σε ομάδες της Ημαθίας αλλά και σε τμήματα υποδομής, πρώην ποδοσφαιριστής και επί χρόνια συνεργάτης του sportsup.gr θα συμμετέχει με τον συνδυασμό “ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ” στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές.

Φίλε Γιώργο καλή επιτυχία!

Αναλυτικά το βιογραφικό του όπως το παρουσιάζει η παράταξη του :

“Ονομάζομαι Γιώργος Απόσογλου και έχω γεννηθεί το 1986. Ζω στο Μακροχώρι με την οικογένεια μου και δραστηριοποιούμαι στις κατασκευές επίπλων.

Από το 2009 διαθέτω έκθεση επίπλων στη Βέροια, ακολουθώντας το επάγγελμα του πατέρα μου. Τα τελευταία  χρόνια είμαι προπονητής σε ποδοσφαιρικές ακαδημίες και τοπικές ομάδες, καθώς ο αθλητισμός είναι κάτι που αγαπώ και μου αρέσει να ασχολούμαι.

Η απόφαση μου να συμμετέχω και εγώ στο συνδυασμό «ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ», με επικεφαλής τον κ. Παύλο Παυλίδη, προήλθε ύστερα από μια πλήρη ενημέρωση αναφορικά με τις ιδέες και τις απόψεις του συνδυασμού.

Είμαι απόλυτα σύμφωνος με το συγκεκριμένο όραμα γι αυτό αποφάσισα να γίνω και εγώ ένας ενεργός «ΣΥΝΔΗΜΟΤΗΣ» προκειμένου να υπερασπιστώ με πλήρη και ειλικρινή σεβασμό όλους τους συμπολίτες μου.

Η στήριξη σας θα μου δώσει τη δυνατότητα να αγωνιστώ, ως ένας νέος άνθρωπος, για τις προσδοκίες όλων μας.

Ας μην ξεχνάμε ότι καθώς οι εποχές αλλάζουν, στις δημοτικές εκλογές ο αγώνας μας είναι κοινός και δεν χωράνε οι διαφορές μεταξύ των κομματικών χρωμάτων.

Ευχαριστώ πολύ
Με εκτίμηση, Γιώργος Απόσογλου”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected