Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ακόμη μπαίνουν γκολ στη Βαυαρία! (vid)

Ένα από τα ματς της χρονιάς έγινε στην Γερμανία, με την Μπάγερν να κερδίζει με 5-4 την Χάιντενχαϊμ και να προκρίνεται στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Απίθανα πράγματα στο Μόναχο, όπου η Μπάγερν έμεινε με 10 παίκτες από νωρίς και κέρδισε με 5-4 την Χάιντενχαϊμ, παίρνοντας την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου! Οι Βαυαροί πήραν το προβάδισμα στο 12’ με τον Γκορέτσκα, όμως δευτερόλεπτα αργότερα ο Ζίλε αντίκρισε κόκκινη κάρτα και τα πράγματα στράβωσαν πολύ.

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, στο 26’ ο Γκλάτσελ έκανε το 1-1, ενώ στο 39’ ο Σνάτερερ το 1-2! Ο Λεβαντόφσκι και ο Κομάν μπήκαν στο ημίχρονο, με την Μπάγερν να πιέζει από το πρώτο λεπτό. Στο 53’ ο Μίλερ έκανε το 2-2, στο 56’ ο Λεβαντόφσκι το 3-2 και στο 65’ ο Γκναμπρί το 4-2! Όλα έδειχναν να τελειώνουν, όμως οι φιλοξενούμενοι είχαν άλλη άποψη. Στο 74’ ο Γκλάτσελ μείωσε σε 4-3 και στο 77 έκανε με πέναλτι το 4-4 για το χατ τρικ του! Το ματς ήταν ανοιχτό, οι Βαυαροί είχαν δοκάρια, η Χάιντενχαϊμ ένα χαμένο τετ α τετ και τα πάντα κρίθηκαν στο 84’, όταν ο Λεβαντόφσκι με πέναλτι έκανε το τελικό 5-4!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected