Γ Εθνική / Τοπικά - Διαιτησία

Ο Μαλούτας στο ντέρμπι κορυφής του 3ου ομίλου της Γ Εθνικής, Παρασίου και Παπαδάκης στη Νεοκαισάρεια. Όλοι οι ορισμοί της 25ης αγωνιστικής

Ανακοινώθηκαν σήμερα (3/4) από την ΚΕΔ, οι διαιτητές και βοηθοί της 25ης αγωνιστικής στη Γ Εθνική, που διεξάγεται τo Σαββατοκύριακο 6-7/4.

Ο Δημήτρης Μαλούτας από την Ημαθία ορίστηκε στην κρισιμότατη αναμέτρηση του 3ου ομίλου ανάμεσα στους ισόβαθμους στην κορυφή Μακεδονικό Φούφα και Κρόνο Αργυράδων, με βοηθούς τους Θανάση Δέλλιο και Νίκο Δεμερτζή από την Πέλλα. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Λουκάς Διαμαντόπουλος από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

Την ίδια ώρα στη Νεοκαισάρεια και στην αναμέτρηση του Αχιλλέα με τον Ολυμπιακό Βόλου για τον 4ο όμιλο, η ΚΕΔ επέλεξε τους Μελέτιο Γιαμουτζίδη (Πέλλας) και τους Ημαθιώτες βοηθούς Στέφανο Παρασίου και Θανάση Παπαδάκη, ενώ παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Γιώργος Λιαχούδης από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

Όσον αφορά τις ομάδες της Ημαθίας, τον αγώνα της Βέροιας με τον Ολυμπιακό Κυμίνων θα διευθύνουν οι Αγησίλαος Σπυριάδης (Χίου), Θεόδωρος Τζιουβάρας και Θωμάς Βογδόπουλος (Κοζάνης), ενώ στο Ερμής Αμυνταίου – Νίκη Αγκαθιάς θα βρεθούν οι Πολυχρονίου, Πρέσπαρης και Τριανταφυλλίδης από την Καστοριά, με παρατηρητή διαιτησίας τον Ευάγγελο Σηπάκη από την Πέλλα

δείτε τους ορισμούς ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected