Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

ΠΑΟΚ – Προβάδισμα πρόκρισης με Μάτος

Πρώτο βήμα πρόκρισης στον τελικό του Κυπέλλου για τον ΠΑΟΚ που νίκησε 2-0 τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο ΠΑΟΚ δεν ήταν ιδιαίτερα καλός στην Τούμπα αλλά κατάφερε να πάρει προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Επικράτησε με 2-0 του Αστέρα Τρίπολης με δύο γκολ του Μάτος εκ των οποίων το πρώτο στο 17′ ήταν από εμφανή θέση οφσάιντ και έχει τον πρώτο λόγο εν όψει και του επαναληπτικού ημιτελικού.

Ο δικέφαλος παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα, είχε κάποια καλά διαστήματα στο 90λεπτο, όμως, δεν έθελξε με την αγωνιστική του παρουσία απέναντι στους Αρκάδες που απείλησαν ελάχιστα και στηρίχθηκαν στο αμυντικό τους πλάνο.

Ο ΠΑΟΚ δεν βρήκε πολλούς κενούς χώρους για να απειλήσει ουσιαστικά, ενώ ο Αστέρας στο φινάλε πίεσε και έχασε τρομερή ευκαιρία στο 89′ με τακουνάκι του Ιγκλέσιας, ο οποίος ήταν από τους κορυφαίους των φιλοξενούμενων αλλά τον σταμάτησε ο Πασχαλάκης.

Αποβλήθηκε όμως στις καθυστερήσεις με δεύτερη κίτρινη κάρτα και οι «ασπρόμαυροι» το εκμεταλλεύτηκαν για να φτάσουν και σε δεύτερο τέρμα με τον Μάτος να υπογράφει το τελικό 2-0 λίγο πριν το φινάλε.

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ (Ρ. Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Ίνγκασον, Γιαννούλης, Κάνιας (73’ Σάχοφ), Μίσιτς, Βιεϊρίνια (82’ Σφιντέρσκι), Μπίσεσβαρ, Ζαμπά (65’ Ελ Καντουρί), Άκπομ.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Γ. Παράσχος): Αθανασιάδης, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Βαλιέντε, Ορτέγκα, Μουνάφο (83’ Μπέλοκ), Ιγκλέσιας, Κώτσιρας, Κυριακόπουλος (87’ Καλτσάς), Αραβίδης (69’ Δουβίκας), Τσιλιανίδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected