Κατηγορίες
Super League 1

“Αντίποινα” του Υφυπουργού αν δεν γίνει η αναδιάρθρωση!

Απόλυτος με το θέμα της μείωσης των ομάδων στη Superleague ο Γιώργος Βασιλειάδης, τονίζοντας ότι αν δεν πραγματοποιηθεί, θα ακυρωθούν οι συμβάσεις των “7” με την ΕΡΤ.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού εμφανίζεται κάθετος στο θέμα της αναδιάρθρωσης, μετά την αρνητική στάση της Superleague, αλλά και της ΕΠΟ για τη μείωση των ομάδων σε 14.

«Αν δεν υπάρξει αναδιάρθρωση, δεν υπάρχουν τηλεοπτικές συμβάσεις. Αν δεν υλοποιηθεί αυτό που συμφωνήσαμε, δεν υπάρχει άλλη συμφωνία. Πόσες φορές πρέπει να τους το πω για να το καταλάβουν;», εμφανίζεται να έλεγε ο κ.Βασιλειάδης σε συνεργάτες του, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Βασίλη Βέργη στη “Live Sport”.

Επιπλέον σημείωνε ότι: «Έχω ήδη κάνει μία υποχώρηση σε σχέση με πέρυσι. Η πρότασή μου ήταν μία Λίγκα στην οποία θα ανήκουν δύο κατηγορίες και, επειδή μου το ζήτησαν, πήγαμε στη δημιουργία δύο Λιγκών. Αν προσπαθήσουν να το χρησιμοποιήσουν όμως αυτό για να παραμείνουν 16, τότε θα.. γελάνε και τα ντουβάρια. Οι συμβάσεις που υπάρχουν είναι δεδομένες. Αν υπάρξει αδιέξοδο αυτοί θα το λουστούν. Χωρίς αναδιάρθρωση δεν υπάρχουν ούτε εγγυημένα χρήματα για αυτούς που θα υποβιβαστούν, ούτε λεφτά για τη Super League 2».

Από εκεί και πέρα ο Γιώργος Βασιλειάδης αναμένεται να έχει συνάντηση το μεσημέρι της Δευτέρας με την ΕΠΟ, ώστε να συζητηθεί εκ νέου το θέμα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected