Ποδόσφαιρο Κόσμος

Λίβερπουλ – Μια…λυσσασμένη για τον τίτλο ομάδα! (vid)

Η Λίβερπουλ νίκησε 3-1 με ανατροπή στην έδρα της Σαουθάμπτον και είναι ξανά στην κορυφή της Premier League!

Αυτό το πρωτάθλημα θα κριθεί… στο 90’ και το τελευταίου αγώνα, έτσι όπως το πάνε Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι. Οι «Reds» που συνηθίζουν να «γκελάρουν» και να χάνουν τα πρωταθλήματα, αυτή τη χρονιά δείχνουν πως έχουν τον χαρακτήρα να ανατρέψουν την κατάσταση και να αποτινάξουν τη «στάμπα» του λούζερ που τους… κυνηγάει εδώ και χρόνια.

Στον εκτός έδρας αγώνα με τη Σαουθάμπτον για την 33η αγωνιστική της Premier League, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έμεινε πίσω στο σκορ μόλις στο 9’ από το γκολ του Σέιν Λονγκ. Στο 36’ ο Ναμπί Κεϊτά ισοφάρισε με ένα γκολ που δεν έπρεπε να μετρήσει λόγω οφσάιντ, ωστόσο, η συνέχεια ανήκε στον Μοχάμεντ Σαλάχ. Ο Αιγύπτιος σταρ «λύτρωσε» τους «κόκκινους» με το 50ό του γκολ με τη Λίβερπουλ, το οποίο πέτυχε στο 80’ κι έκανε το 2-1 για την ομάδα του, ενώ ο αρχηγός Τζόρνταν Χέντερσον, στο 86’ διαμόρφωσε το τελικό 3-1 με το πρώτο φετινό του γκολ στο πρωτάθλημα!

Έτσι, η Λίβερπουλ προσπέρασε και πάλι τη Μάντσεστερ Σίτι στη βαθμολογία. Οι «Reds» έχουν 82 βαθμούς και οι «Πολίτες» 80, όμως, η ομάδα του Γκουαρδιόλα έχει κι ένα ματς λιγόερο…

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected