Κατηγορίες
Super League 1

“Περίπατος” του Ολυμπιακού στο Αγρίνιο!

Ένας υγιεινός…περίπατος ο σημερινός για τον Ολυμπιακό, που είχε μεγάλα κέφια στο Αγρίνιο και φιλοδώρησε με πέντε γκολ τον Παναιτωλικό.

Χωρίς να συναντήσει κανένα πρόβλημα, ο Ολυμπιακός ήταν επιβλητικός και επικράτησε του Παναιτωλικού με 5-0 εκτός έδρας, για την 27η αγωνιστική της Super League.

Η ομάδα του Μαρτίνς κυριάρχησε πλήρως στον αγωνιστικό χώρο, έφτιαξε πολλές φάσεις με σταθερά καλό ποδόσφαιρο σε όλο το 90λεπτο, έφτασε με μεγάλη άνεση στη νίκη απέναντι σε έναν αγνώριστο Παναιτωλικό.

Οι «ερυθρόλευκοι» άνοιξαν το σκορ με τον Μασούρα στο 9′, ενώ συνέχισαν να πιέζουν τους αντιπάλους τους σε όλο το πρώτο 45λεπτο, χωρίς ωστόσο να φτάσουν σε δεύτερο τέρμα. Αυτό συνέβη με την έναρξη του β’ μέρους και συγκεκριμένα στο 50′.

Στη συνέχεια, ο Ολυμπιακός δεν κατέβασε ταχύτητα και έφτασε σε αυτό το 5-0, με σκόρερ τους Γκιγιέρμε, Καμαρά και Ομάρ, σε ένα άνετο βράδυ για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς.

Συνθέσεις

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Λιάβας, Μαλής, Τσοκάνης (λ.τ. 38′ Μαρινάκης), Αμαράλ, Τσιγγάρας, Μάρκος Πάουλο, Λουσέρο (53′ Μπαϊροβιτς), Μανά, Ντίας (69′ Ντουάρτε), Μάζουρεκ

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ομάρ, Μεριά, Σισέ, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης (66′ Μπουχαλάκης), Γκιλιέρμε, Φορτούνης, Μασούρας (60′ Ντίας), Ποντένσε, Χασ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected