Κατηγορίες
Football League

Με υπηρεσιακό τον Δημήτρη Σίτσα τα Τρίκαλα, συζητήσεις με Βαζάκα

Δεν θα συνεχίσει στον πάγκο των Τρικάλων ο Μίλος Κόστιτς, όπως ανακοίνωσε ο “κυανέρυθρος” σύλλογος.

Ο 47χρονος Σλοβένος τεχνικός αποχωρεί από τον ΑΟΤ έπειτα από δύο μήνες περίπου και 11 παιχνίδια στον πάγκο της ομάδας, με τη διοίκηση να επιλέγει τον Δημήτρη Σίτσα (μέχρι πρότινος στον Αετό Ορφανού) ως υπηρεσιακό προπονητή.

Όπως αναφέρει το Trikalascore, ο Ηλίας Αϊβάζογλου βρίσκεται σε συζητήσεις με το Γιώργο Βαζάκα, ο οποίος πρόσφατα πανηγύρισε άνοδο στη Football League με τον Ασπρόπυργο.

Ο Βαζάκας πέρασε τρεις φορές κατά το παρελθόν από τους κυανέρυθρους και είναι γεγονός ότι έχει πολλούς φίλους στα Τρίκαλα, ενώ πολλοί είναι εκείνοι που τον θεωρούν ως τον πλέον κατάλληλο τη δεδομένη χρονική στιγμή για να σώσει τη χρονιά.

Μένει να δούμε ποιες είναι οι προθέσεις του Γρεβενιώτη τεχνικού και αν τελικά θα απαντήσει θετικά, ενώ θα πρέπει να ζητήσει και την άδεια της νυν ομάδας του, του Ασπρόπυργου, προκειμένου να του δώσει το ΟΚ να έρθει να κλείσει τη χρονιά στα Τρίκαλα και εν συνεχεία να επιστρέψει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Η ΠΑΕ ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή, Μίλος Κόστιτς. Υπηρεσιακός προπονητής αναλαμβάνει ο κ. Δημήτρης Σίτσας ο οποίος έχει εργαστεί σε Άρη, ΑΕΛ, Αετό Ορφανού, Νέστο Χρυσούπολης κ.α.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected