Ποδόσφαιρο Κόσμος

Στην αρχική 11άδα της Άρσεναλ ο Μαυροπάνος!

Ο τεχνικός της Άρσεναλ, Ουνάι Έμερι, συμπεριέλαβε τον 21χρονο Έλληνα κεντρικό αμυντικό, Ντίνο Μαυροπάνο, στην αρχική ενδεκάδα για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Γουότφορντ, πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό την τρέχουσα σεζόν.

Όπως αναφέρει το Sport24, ηΗ Άρσεναλ φιλοξενείται από τη Γουότφορντ στο “Vicarage” (15/4, 22:00) για την 34η αγωνιστική της Premier League κι ο τεχνικός των γκάνερς, Ουνάι Έμερι, συμπεριέλαβε τον Ντίνο Μαυροπάνο στην αρχική ενδεκάδα.

Ο 21χρονος Έλληνας κεντρικός αμυντικός της ομάδας θα παίξει για πρώτη φορά μετά τις 3 Φεβρουαρίου και την εκτός έδρας ήττα (3-1) από τη Σίτι, στο Μάντσεστερ, όπου είχε περάσει ως αλλαγή στη θέση του Μουστάφι στο 79ο λεπτό. Έτσι κι αλλιώς, όμως, είναι η πρώτη του συμμετοχή στην αρχική ενδεκάδα την τρέχουσα σεζόν.

Εκτός αποστολής βρίσκεται ο 30χρονος Έλληνας διεθνής κεντρικός αμυντικός, Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Η αναμέτρηση είναι κομβική για την προσπάθεια που κάνει η Άρσεναλ να μπει στην τετράδα και να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο Champions League της επόμενης σεζόν.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected