Κατηγορίες
Εφηβικό ΕΠΣ Ημαθίας - Παιδικό Ημαθίας

Το δελτίο τύπου του Αλιάκμονα Νησελίου για το ματς του εφηβικού πρωταθλήματος

Ενημερωτικό δελτίο απέστειλε ο Αλιάκμων Νησελίου, με το οποίο περιγράφει τον ισόπαλο αγώνα της εφηβικής ομάδας με τον Αριστοτέλη Νάουσας, για το αντίστοιχο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ημαθίας.

Αναλυτικά :

“Ισοπαλία εντός έδρας για τον Αλιάκμονα Νησελίου απέναντι σε μία ποιοτική ομάδα όπως είναι αυτή του Αριστοτέλη Νάουσας με προπονητή τον Βασίλη Αργυρίου.

Η ομάδα του Κυριάκου Καρασαββίδη παρατάχθηκε με αρκετές ελλείψεις καθώς έξι βασικοί ποδοσφαιριστές έλλειπαν σε σχολικές εκδρομές. Παρόλα αυτά κάθε ομάδα είχε το δικό της ημίχρονο.

Στο πρώτο η ομάδα του Αλιάκμονα Νησελίου μολονότι είχε την υπεροχή και δημιούργησε ανεπανάληπτες ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ δεν τα κατάφερε.

Το σκορ τελικά άνοιξε στο δεύτερο ημίχρονο με τον Πιπιλιαρίδη ύστερα από έξοχη συνεργασία των παικτών από τον άξονα και πολύ καλό πλασέ πάνω από τον τερματοφύλακα.

Η ομάδα του Αριστοτέλη Νάουσας, στην οποία ανήκε ολοκληρωτικά το δεύτερο ημίχρονο, πίεσε και έχασε μεγάλες ευκαιρίες για να ισοφαρίσει αλλά έπεσε σε έναν καταπληκτικό Πιπιλιάρη, που έπιανε τα άπιαστα.

Τελικά τα κατάφερε στο 70’ με τον Βασιλειάδη Ν. με κοντινό πλασέ. Εν κατακλείδι ήταν ένας πάρα πολύ ωραίος αγώνας ανάμεσα στην καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος (Αλιάκμονας με μόλις 4 γκολ παθητικό) και στην καλύτερη επίθεση (Αριστοτέλης με 90 γκολ).

Αμφότερες οι ομάδες πιθανόν να βρεθούν αντιμέτωπες και στα play off.

Επόμενος αγώνας και τελευταίος για τον Αλιάκμονα είναι εκτός έδρας με την ομάδα του Μακροχωρίου

Συνθέσεις

Αλιάκμων Νησελίου : Πιπιλιάρης, Ματράκας, Δαραής, Ζαφείρης, Τσογιάννης, Ζησόπουλος (70’ Μάμτσιος), Καραγκιοζόπουλος, Παπαδημητρίου, Πιπιλιαρίδης, Λαναράς, Συρόπουλος

Αριστοτέλης Νάουσας : Τσανασίδης, Κιόσια, Κλεφτούρης, Παπαϊωάννου, Βασιλειάδης Ν., Αλεξιάδης, Gjyla, Βασιλειάδης Δ., Καραμπινέσης, Αγιάζι, Χαβιαρόπουλος”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected