Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Η φιέστα τίτλου του Ιάλυσου! (vid)

Την επιστροφή του στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο γιόρτασε ο Ιάλυσος!

Με μια φαντασμαγορική φιέστα που έγινε στο «Οικονομίδειο», οι «ερυθροκίτρινοι» γιόρτασαν μαζί με τους φίλους της ομάδας την κατάκτηση του φετινού τίτλου στον 6ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Όπως αναφέρει το news12, στη λαμπρή τελετή συμμετείχαν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος, ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου Νίκος Νικολής, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ Στέφανος Κυριαζής καθώς και ο υποψήφιος Δήμαρχος Ρόδου Στράτος Καρίκης.

Ξεχώρισαν με την παρουσία τους ο παλιός προπονητής του Ιάλυσου Μπάμπης Τεννές αλλά και ο πρώην πρόεδρος του συλλόγου Χρύσανθος Καλήγερος. Και οι δυο βραβεύτηκαν φυσικά από την διοίκηση του Ιάλυσου.

Βραβεύτηκαν ακόμα παλιοί παράγοντες, παλιοί παίκτες αλλά και παλιοί προπονητές του συλλόγου. Ιδιαίτερη εντύπωση έκανε ο επίτιμος πρόεδρος του συλλόγου Στέργος Χατζηαντωνίου ο οποίος είπε μεταξύ άλλων και τα ακόλουθα:

«Εύχομαι ο Ιάλυσος να πάει στην Α’ Εθνική και να προλάβω να τον δω πριν πεθάνω. Αλλά ακόμα και αν δεν προλάβω θα ήθελα να σας παρακαλέσω να φέρεται το κύπελλο της ανόδου στην Α’ Εθνική, στον τάφο μου επάνω έστω και για ένα λεπτό!»

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected