Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Παίρνει Γιακουμάκη ο Ατρόμητος

Σε συμφωνία για συνεργασία τριών ετών έχει έρθει ο Ατρόμητος με τον Πέτρο Γιακουμάκη.

Όπως αναφέρει το SDNA, οι διαπραγματεύσεις της ομάδας του Περιστερίου με τον 26χρονο επιθετικό του Λεβαδειακού είχαν ξεκινήσει πριν από εβδομάδες και απλά πλέον ολοκληρώθηκε και το τυπικό μέρος με τις υπογραφές.

Ο Ατρόμητος χειρίστηκε αθόρυβα και έξυπνα την υπόθεση της απόκτησης του Γιακουμάκη, ο οποίος είχε κάνει τον κύκλο του στην ομάδα της Λιβαδειάς και απέρριψε την ανανέωση, αρκετά πριν τον μαθηματικό υποβιβασμό.

Επιπλέον, είχε κρούσεις σχεδόν από όλες τις ομάδες από την 4η θέση και κάτω, ενώ υπήρξε ενδιαφέρον από την Κύπρο και το Βέλγιο. Ο Ατρόμητος όμως έχει εκτοξεύσει αρκετούς παίκτες τα τελευταία και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που ο Κρητικός επιθετικός επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στο «αστέρι», πέραν φυσικά των υψηλών στόχων, της οικονομικής ασφάλειας και των άψογων συνθηκών εργασίας.

Ο Γιακουμάκης έχει 133 συμμετοχές στην πρώτη κατηγορία και στο Κύπελλο, όλες με τη φανέλα του Λεβαδειακού και έχει πετύχει 26 γκολ. Μπορεί να αγωνιστεί ως καθαρός φορ, αλλά και στα πλάγια της επίθεσης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected