Ποδόσφαιρο Κόσμος

Σόκαρε τη Λάτσιο η υποβιβασμένη Κιέβο!

Η καταδικασμένη Κιέβο… κατέστρεψε την Λάτσιο στη Ρώμη, την ίδια ώρα που η Τορίνο περνούσε από Γένοβα (1-0 την Τζένοα) και πλησίασε στο -3 από την 4η θέση.

Πάσχα των Καθολικών την Κυριακή, οπότε όλα τα ματς της 33ης αγωνιστικής -με εξαίρεση το Νάπολι-Αταλάντα της Δευτέρας- γίνονται σήμερα Σάββατο. Και είναι ένα μαύρο Σάββατο για την Λάτσιο, η οποία είχε την ευκαιρία να πάει στο -1 από την 4η θέση αλλά κατάφερε να ηττηθεί στο Olimpico από την τελευταία Κιέβο. Η ομάδα του Σιμόνε Ιντσάγκι έχασε με κόκκινη κάρτα τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς στο 34′ για το χαζό χτύπημα στον Στεπίνσκι και δίλεπτο 49′-51’… χάθηκε: Γκολ του Βιγνάτο στο 49′ για το 0-1, γκολ του Χετεμάι στο 51′ για το 0-2 και το μόνο που κατάφερε η Λάτσιο, η οποία είχε ευκαιρίες και δοκάρι με τον Κορέα στο τέλος, ήταν να μειώσει στο 67′ με τον Καϊσέδο.

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, η Λάτσιο είδε την Τορίνο να την προσπερνάει, μετά τη νίκη της στη Γένοβα επί της Τζένοα. Το γκολ του Ανσάλντι στο 58′ ήταν αρκετό για την Γκρανάτα ώστε να πάρει το τρίποντο και να ελπίζει ακόμη και για Champions League, ενώ η Σαμπντόρια μάλλον έχασε τις δικές της ελπίδες για Ευρώπη μετά την βαριά ήττα από την Μπολόνια (3-0). Με αυτό το αποτέλεσμα, οι Ροσομπλού του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς πήγαν στο +5 από τη ζώνη του υποβιβασμού, όπου παραμένει η Έμπολι μετά το βαρύ 2-4 από την Σπαλ, σε ένα ματς κομβικής σημασίας και για τις δύο.

Αυτή η ήττα της Έμπολι ήταν καλό αποτέλεσμα και για την Ουντινέζε, η οποία μπορεί να μη νίκησε την Σασουόλο (1-1), αλλά έστω με αυτό τον βαθμό πήγε στο +4 από την 18η θέση, πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος. Ένα πρωτάθλημα που εξελίσσεται σε θετικό και για την Κάλιαρι, η οποία με το 1-0 επί της προτελευταίας Φροζινόνε είναι εντελώς σίγουρη για την παραμονή της και θα το χαρεί στα πέντε ματς που απομένουν…

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected