Κατηγορίες
Super League 1

Εξαιρετική εμφάνιση ο Ατρόμητος, στη 10η θέση ο Παναθηναϊκός!

Νέα απογοήτευση από τον Παναθηναϊκό που ηττήθηκε 2-0 από τον εξαιρετικό Ατρόμητο στο Περιστέρι έχοντας κακή εικόνα…

Ο Παναθηναϊκός για ακόμα μια αγωνιστική δεν ήταν αυτός που έπρεπε, με αποτέλεσμα να ηττηθεί 2-0 από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Οι «πράσινοι», που είχαν και πάλι αλλαγές στη σύνθεσή τους, δεν κατάφεραν να είναι ανταγωνιστικοί, δέχθηκαν δυο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο και μοιραία ηττήθηκαν από την ομάδα του Νταμίρ Κάναντι που έχει εξασφαλίσει την ευρωπαϊκή έξοδο και βλέπει ακόμα και την 3η θέση.

Σκόρερ για τον Ατρόμητο ήταν οι Μπρούνο και Κουλούρης, σε δυο πανομοιότυπες φάσεις όπου σε στημένες μπάλες οι «πράσινοι» αδράνησαν και δεν είχαν σωστή αμυντική συμπεριφορά…

H oμάδα του Νταμίρ Κάναντι καθάρισε μέσα σε 11 λεπτά τον Παναθηναϊκό χάρη στην κλάση του Κουλούρη και την αδυναμία των πρασίνων να αμυνθούν σωστά στις στημένες φάσεις. Το ᾽αστέρι᾽᾽πήρε μια δίκαιη νίκη, η οποία σε συνδυασμό με την ήττα της ΑΕΚ από την ΑΕΛ, το βάζει στο παιχνίδι της διεκδίκησης της τρίτης θέση την τελευταία αγωνιστική.

Από την άλλη, το τριφύλλι όπως και στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, απογοήτευση με την παρουσία του, δεν κατάφερε να φτιάξει φάσεις και ηττήθηκε με κάτω τα χέρια.

Συνθέσεις

Ατρόμητος: Μανδάς, Κιβρακίδης, Κατράνης, Ρισβάνης, Χατζηϊσαίας, Μάντσον, Νάτσος, Μπρούνο, Ενσικουλού (70᾽Μπουσούλατζιτς), Ουγκράι (62᾽Ουάρντα), Κουλούρης (81᾽Μούγιακιτς).

Παναθηναϊκός: Κότσαρης, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Δώνης, Κουρμπέλης, Αθανασακόπουλος (46᾽Χατζηθεοδωρίδης), Χατζηγιοβάνης (65᾽Καμπετσής), Μακέντα (46᾽Εμμανουηλίδης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected