Κατηγορίες
Football League

Μεγάλη νίκη ο Απόλλων Λάρισας, “αγγίζει” τη δεύτερη θέση! (βαθμολογία)

Μια ιστορική νίκη σημείωσε την Κυριακή (21/4) ο Απόλλων Λάρισας στο γήπεδο της Φιλιππούπολης αφού κέρδισε στο ντέρμπι τον Πλατανιά με 1-0 (σκόρερ στο 2’ ο Λουκάο) και πέρασε ξανά στη δεύτερη θέση που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου στη Super League.

Ένα βαθμό θέλει ο Απόλλων Λάρισας την τελευταία αγωνιστική στην έδρα του Ηροδότου για να πάρει και μαθηματικά την 2η θέση. Ιστορικές στιγμές στο γήπεδο μετά το τέλος του αγώνα!!!

Εντυπωσιακή η παρουσία του κόσμου που γέμισε το γήπεδο. Τουλάχιστον 2.500 κόσμου δημιούργησαν μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα και σίγουρα βοήθησαν σημαντικά στην προσπάθεια που έγινε.

Ανώτερος ο Απόλλων Λάρισας στο πρώτο ημίχρονο, κατάφερε να επιβάλει το δικό του ρυθμό και να ανοίξει το σκορ με το καλημέρα! Σε όλο το πρώτο 45λεπτο η ομάδα της Φιλιππούπολης είχε τον έλεγχο του αγώνα απέναντι στον Πλατανιά που κυρίως με κάποιες βαθιές μπαλιές προσπαθούσε να γίνει απειλητικός, χωρίς να τα καταφέρει.

Στην επανάληψη ο Απόλλων Λάρισας κοίταξε να διαχειριστή το υπέρ του σκορ. Ο Πλατανιάς δεν μπόρεσε να αλλάξει τον τρόπο παιχνιδιού του και δίκαια γνώρισε την ήττα στο τέλος αν και έχασε κάποιες καλές στιγμές στην επανάληψη.

το φιλμ του αγώνα και φωτογραφίες στο athleticlarissa.gr

Συνθέσεις

Απόλλων Λάρισας (Αριάν Μπελά): Μαντζάρης, Σκούπρα, Χατζής, Κουρτεσιώτης, Λίταινας (87’ Κοντοές), Ράμος, Καρατάσιος, Σουλιώτης, Λουκάο, Τασιούλης (69’ Γκουντρουμπής), Μπραμπίλα (46’ λ.τ. Μαρκολίνο).

Πλατανιάς (Γιάννης Τάτσης): Γκοτ, Ουές, Ποζατζίδης, Τσιαμούρης (58’ λ.τ. Παπουτσογιαννόπουλος), Ρουσσάκης, Μποσέτι, Λουκίνας, Παπανικολάου, Μπιανκόνι, Νίλι, Κόρτσταμ (83’ Λάζιτς).

Η βαθμολογία

Β
1 ΝΠΣ Βόλος 57
2 Απόλλων Λάρισας 54
3 Πλατανιάς 52
4 Απόλλων Πόντου 49
5 Εργοτέλης 47
6 Κέρκυρα 44
7 ΑΟΧ/Κισσαμικός 43
8 Δόξα Δράμας 42
9 Παναχαϊκή 42
10 ΑΕ Καραϊσκάκης 39
11 Ηρακλής 39
12 Τρίκαλα 32
13 Ηρόδοτος 31
14 Αήττητος Σπάτων 22
15 Αιγινιακός 16
16 ΑΕ Σπάρτη 14
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected