Super League 1 - Γενικά

Μεγάλη νίκη παραμονής για την ΑΕΛ στο ΟΑΚΑ!

Μία σπουδαία νίκη σημείωσε η ΑΕΛ την Κυριακή (21/4) στο ΟΑΚΑ με σκορ 0-1 κόντρα στην ΑΕΚ. Νίκη – παραμονής για την «βασίλισσα» του κάμπου με το «χρυσό» γκολ να σημειώνει στο 28’ ο Σλάβκο Μπράλιτς.

Όπως αναφέρει το athleticlarissa.gr, η ΑΕΛ πανηγυρίζει την παραμονή της στην κατηγορία μετά την πρώτη νίκη στην Αθήνα επί της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα σε όλη την ιστορία της!

Η ΑΕΛ κατέβηκε στην Αθήνα με σκοπό να φύγει από αυτήν το βράδυ της Κυριακής με το βαθμό ή τους τρεις βαθμούς στις αποσκευές της. Πήρε το μάξιμουμ. Η ομάδα της ΑΕΛ ήταν αυτή που είχε το ένστικτο της επιβίωσης.

Άνοιξε το σκορ, ουσιαστικά στην πρώτη της στημένη φάση. Ο Γιακιμόβσκι εκτέλεσε το φάουλ, ο Μπράλιτς με προβολή νίκησε τον Τσιντώτα, ο οποίος δεν κατάφερε ν’ αντιδράσει.

Η ΑΕΛ θα είναι και την επόμενη σεζόν στην πρώτη κατηγορία. Ο Ιταλός τεχνικός Τζανλούκα Φέστα διαχειρίστηκε ένα ρόστερ που δεν ήταν δικό του, το οποίο σίγουρα δεν είναι της ίδιας ποιότητας με ομάδων που βρίσκονται στην ίδια μοίρα.

Δεν παρέκκλινε από το σχέδιό του, αποκλείστηκε στα σημεία από τον Αστέρα στην Τρίπολη, σε γενικές γραμμές έχτισε μια ομάδα που ακόμη κι αν τη νικούσες, σου έβγαινε η ψυχή να το κάνεις. Ειδικά στην έδρα της η ΑΕΛ πήρε τρίποντα κι όχι απλούς βαθμούς. Αυτά τα τρίποντα έκαναν τη διαφορά στο συνολικό άθροισμα.

Συνθέσεις

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Τσιντώτας, Γκάλο, Σβάρνας, Οικονόμου, Τσόσιτς (46′ Χουλτ), Κλωναρίδης (71′ Μπακάκης), Κρίστιτσιτς, Αλέφ (71′ Αλμπάνης), Μάνταλος, Μπογέ, Πόνσε.

ΑΕΛ (Τζανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Καρανίκας, Μόρας, Ζίζιτς, Μπράλιτς, Ζίβκοβιτς (75′ Γκόλιας), Σετσέροβιτς, Μπάλλας (72′ Ακόστα ), Σικάβκα (90+5′ Γρομητσάρης), Γιακιμόβσκι, Νούνιτς.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected