Κατηγορίες
Football League

“Κλείδωσε” τη Super League 2 η Παναχαϊκή

Στο πιο κρίσιμο παιχνίδι η Παναχαϊκή κέρδισε τον Ηρόδοτο και “κλείδωσε” συμμετοχή στην νέα Super League 2.

Μάλιστα σκόρερ του για πρώτη φορά σε παιχνίδι που έβαλε δύο γκολ ήταν παίκτες της μεσαίας γραμμής. Ο Αργυρόπουλος πέτυχε το δεύτερο φετινό του γκολ ενώ ο Κολ έβαλε το τρίτο του γκολ την φετινή περίοδο. Δεν σκόραρε επιθετικός αλλά για πρώτη φορά πήρε γκολ νίκης από τους χαφ.

Όπως αναφέρει το athleticradio, από το πρώτο λεπτό η Παναχαϊκή είχε την υπεροχή και απείλησε με αποτέλεσμα να προηγηθεί στο 12ο λεπτό με τον Αργυρόπουλο ο οποίος έπιασε ένα εξαιρετικό σουτ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Κασμερίδη.

Η πίεση από τους γηπεδούχους συνεχίστηκε και “άγγιξε” το 2-0, όταν κέρδισαν πέναλτι όμως ο Ελευθεριάδης έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στην συνέχεια ο Κασμερίδης μπλόκαρε.

Η πρώτη ευκαιρία για τον Ηρόδοτο ήρθε στο 21ο λεπτό με τον Γκούφα να σουτάρει και την μπάλα να περνάει άουτ. Πέντε λεπτά μετά η Παναχαϊκή έχασε τεράστια ευκαιρία και πάλι με τον Ελευθεριάδη να στοπάρει την μπάλα και να σουτάρει αλλά αυτή να βγαίνει άουτ. Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Ηρόδοτος μπήκε δυνατά απείλησε με τον Ηλιάδη αλλά δεν κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα.
Η Παναχαϊκή αντέδρασε και απείλησε ξανά με τον Ελευθεριάδη και την μπάλα να περνάει άουτ.

Οι γηπεδούχοι είχαν κλείσει και πάλι στα καρέ του τον Ηρόδοτο και πέτυχε και δεύτερο γκολ καθαρίζοντας την υπόθεση τρίποντο όταν ο Κολ πήρε το ριμπάουντ έπειτα από την απόκρουση του Κασμερίδη σε σουτ του Κόβασετς κάνοντας το 2-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Να σημειωθεί πως ο Ηρόδοτος σε άλλο ένα ματς ήταν άτυχος αφού στο πρώτο ημίχρονο κλήθηκε να κάνει δύο αναγκαστικές αλλαγές. Πιο συγκεκριμένα ο Ο Παπαγγελής πέρασε στη θέση του Χατζηλιάδη και ο Ζιώγας στου Γραικού.

Συνθέσεις

Παναχαϊκη: Σούλης, Πολίμος, Σωτηράκος, Ντάσιος, Πολυχρόνης, Παπατόλιος, Αργυρόπουλος (88′ Μαυριάς), Κολ, Κόβασετς, Ελευθεριάδης (58′ Κυνηγόπουλος), Μωραΐτης (77′ Φουρλάνος)

Ηρόδοτος: Κασμερίδης, Γραικός, Χατζηλιάδης (37΄Παπαγγελής), Ανδρέου, Μουκίδης, Βινσέντο, Νυκτάρης, Μπαρέττας, Ηλιάδης, Σιαλμάς (60′ Κονέ), Γκούφας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected