Κατηγορίες
Super League 1

Πρόκριση στον τελικό για την Κ17 του Ολυμπιακού!

Για τρίτη σερί χρονιά διεκδικεί ο Ολυμπιακός τον τίτλο του πρωταθλητή της Super League K17, μετά την πρόκρισή του επί του ΠΑΣ Γιάννινα!

Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0 στο δεύτερο ημιτελικό και πήραν την πρόκριση στον τελικό του Final 4 της διοργάνωσης.

Ο Ολυμπιακός δε δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να νικήσει τον άπειρο ΠΑΣ Γιάννινα, που πέρασε για δεύτερη φορά στην ιστορία του σε τελική φάση της Super League K17.

Όπως αναφέρει το Sportime,. η ομάδα του Πειραιά άνοιξε το σκορ στο 20ο λεπτό της αναμέτρησης. Όταν ο Σουρλής κέρδισε το πέναλτι και ο Γούλας ανέλαβε την εκτέλεσή του. Ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ, Βακαλόπουλος, αρχικά έδιωξε αλλά στην επαναφορά με το κεφάλι ο Γούλας κα πάλι έκανε το 1-0!

Μετά από έξι λεπτά ήρθε και το 2-0 για τους «ερυθρόλευκους», όταν ο Σουρλής πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή από την κάθετη πάσα του Ντότη και με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε με τον Ολυμπιακό να ελέγχει το παιχνίδι και να παίρνει το εισιτήριο για τον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει τη Μεγάλη Πέμπτη τον ΠΑΟΚ στις 13:00, επίσης στο γήπεδο του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο.

Συνθέσεις

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Μαυρογενίδης): Τζολάκης, Τσαβός, Κεραμίδας, Ασλανίδης, Κατσογιάννης, Γούλας (82′ Σταμούλης), Κατσαβάκης (85′ Παπαδόπουλος), Σαπουτζής (67′ Γεωργακόπουλος), Σουρλής, Ντότης (76′ Μούκα), Αρσενίδης (60′ Λιάτσος).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Νίκος Μπαδήμας): Βακαλόπουλος, Μάκης (90′ Πεπόνης), Πόγιας (87′ Κυρτζόγλου), Ντούκας, Ντόντης, Παππάς (60′ Πλατιάς), Κλεισούρας (69′ Περβανάς), Γροσδάνης, Δημητρέλλος, Ζωνιός (46′ Λάμα), Λώλης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected