Super League 1

Τα σενάρια για τον υποβιβασμό από τη Super League

Μία αγωνιστική πριν το τέλος του πρωταθλήματος και πλέον τα πράγματα δείχνουν να ξεκαθαρίζουν για την μάχη της παραμονής με τον ΠΑΣ Γιάννινα να βρίσκεται στην πιο δύσκολη κατάσταση.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν τα κατάφερε στη Νέα Σμύρνη γνωρίζοντας την ήττα με 2-1 από τον Πανιώνιο και πλέον η κατάσταση για την ομάδα του Γιάννη Πετράκη είναι εξαιρετικά δύσκολη για να αποφύγει τον απευθείας υποβιβασμό την ώρα που ΑΕΛ και Ξάνθη εξασφάλισαν και τυπικά την παραμονή τους στην Super League.

Αντίθετα, Αστέρας Τρίπολης και ΟΦΗ μπορεί να μην εξασφάλισαν την παραμονή τους, αλλά κρατάνε την τύχη στα χέρια τους αφού οι μεν Αρκάδες αντιμετωπίζουν τον αδιάφορο Πανιώνιο, την ώρα που ο ΟΦΗ δοκιμάζεται στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο.

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι στην χειρότερη θέση από όλους και αναζητά έναν και μόνο συνδυασμό ώστε να πάει στα μπαράζ και να αποφύγει τον απευθείας υποβιβασμό. Να κερδίσει τον ΠΑΟΚ στους «Ζωσιμάδες» και ο ΟΦΗ να χάσει στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο. Ο «Αγιαξ της Ηπείρου» υστερεί σε όλες τις ισοβαθμίες στους 30 (διπλές ή και στην τριπλή), οπότε για να τερματίσει 13ος θα πρέπει να βάλει ομάδα… από κάτω.

Την ίδια στιγμή ο ΟΦΗ κρατάει την τύχη στα χέρια του αφού γνωρίζει καλά ότι για να εξασφαλίσει την παραμονή και να βρεθεί τουλάχιστον στα μπαράζ θα πρέπει να πάρει ένα βαθμό στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο, ανεξαρτήτου αποτελέσματος στα Γιάννενα. Για να αποφύγει τα μπαράζ θα πρέπει να νικήσει τον Ατρόμητο και να ηττηθεί ο Αστέρας από τον Πανιώνιο.

Από την πλευρά του ο Αστέρας Τρίπολης για να είναι και του χρόνου στη Super League θα πρέπει να κερδίσουν τον Πανιώνιο την τελευταία αγωνιστική, ενώ επειδή υπερτερούν τόσο σε μονή ισοβαθμία με τον ΟΦΗ, όσο και σε τριπλή με ΟΦΗ, ΠΑΣ, θα πάνε στα μπαράζ μόνο αν δεν κερδίσουν και ο ΟΦΗ επικρατήσει στο Περιστέρι.

Οι πιθανές ισοβαθμίες :

ΟΦΗ, ΠΑΣ Γιάννινα στους 30
Υπερτερεί ο ΟΦΗ

Αστέρας, ΠΑΣ Γιάννινα στους 30
Υπερτερεί ο Αστέρας

Αστέρας, ΟΦΗ στους 30
Υπερτερεί ο Αστέρας

Αστέρας, ΟΦΗ, ΠΑΣ Γιάννινα στους 30
Αστέρας 8 βαθμοί, ΟΦΗ 5 βαθμοί, ΠΑΣ Γιάννινα 2 βαθμοί

Ξάνθη, ΟΦΗ στους 32
Υπερτερεί η Ξάνθη

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected