Κατηγορίες
Basket

Σάρωσε τα πάντα στο διάβα του ο Giannis, “σκούπα” οι Milwaukee (vids)

Οι Μιλγουόκι Μπακς κέρδισαν ξανά τους Ντιτρόιτ Πίστονς, με 127-104 στη «Little Caesars Arena», και με 4-0 νίκες προκρίθηκαν στην επόμενη φάση των πλέι οφ του ΝΒΑ.

Στις καλές εμφανίσεις επέστρεψε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, «σταματώντας» στους 41π., ενώ είχε ακόμα εννέα ριμπάουντ, τέσσερα κοψίματα και τρεις ασίστ. Ο Κρις Μίντλετον σκόραρε 18π., ο Έρικ Μπλέντσο 16π. και ο Στέρλινγκ Μπράουν τελείωσε με 9π., δεκατρία ριμπάουντ και έξι ασίστ.

Όπως αναφέρει το basketa.gr, τα «ελάφια» κατάφεραν να κερδίσουν σειρά πλέι οφ για πρώτη φορά μετά το 2001 και στα ημιτελικά της Ανατολής θα τεθούν αντιμέτωποι με τους Μπόστον Σέλτικς. Οι 41π. αποτελούν ρεκόρ καριέρας για τον «Greek Freak» στα πλέι οφ, ενώ έγινε παράλληλα ο πρώτος παίκτης των Μιλγουόκι Μπακς μετά το 2006 και το Μάικλ Ρεντ που κατάφερε να βάλει τουλάχιστον 40π. O τελευταίος με 41π. ήταν ο Ρέι Άλεν, το 2001.

Ο Ρέτζι Τζάκσον αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ των «πιστονιών», με 26π., με τον Αντρέ Ντράμοντ να κάνει double double με 15π. και δώδεκα ριμπάουντ και τον Μπλέικ Γκρίφιν, o οποίος αγωνίστηκε τραυματίας στο αριστερό γόνατο και αποθεώθηκε κατά την αποχώρησή του από το παρκέ, να έχει 22π., έξι ασίστ και πέντε ριμπάουντ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected