Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Ημιτελικοί Κυπέλλου Ελλάδας απόψε στο “Barok” Coffee-Bar!

Ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται τον ΠΑΟΚ σήμερα (16:00) στη ρεβάνς των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας, ενώ η Λαμία την ΑΕΚ (18:00), με τους φιλοξενούμενους των δύο αναμετρήσεων να έχουν το πάνω… χέρι για την πρόκριση στον τελικό.

Δύο αναμετρήσεις που προσφέρει απόψε το “Barok” Coffee-Bar, Μερκουρίου Καρακωστή 20 στο κέντρο της Βέροιας!

Στον ΠΑΟΚ αφήνουν πίσω τους πανηγυρισμούς και βάζουν και πάλι τα κεφάλια… κάτω, καθώς οι “ασπρόμαυροι” θέλουν να δώσουν το παρών στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και να διεκδικήσουν το τρόπαιο για τρίτη σερί χρονιά.

Στο πρώτο ματς, ο Δικέφαλος έκανε το βήμα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, καθώς επικράτησε με 2-0, με τα γκολ του Λέο Μάτος, βάζοντας… δύσκολα στην ομάδα της Αρκαδίας.

O Γιώργος Παράσχος δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Μιχάλη Μανια, τον Νίκο Καλτσά και τον Γιώργο Κυριακόπουλο, ενώ αντίθετα η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου ταξίδεψε στην Τρίπολη με τις γνωστές απουσίες.

Στο άλλο ματς, η ΑΕΚ, έχει ως… προίκα το σκορ του πρώτου αγώνα, όπου επικράτησε και αυτή με 2-0, με τα γκολ του Πόνσε και του Κρίστισιτς.

Ο Μάκης Χάβος δεν θα έχει στη διάθεση του τον Μπόγιαν Σαράνοφ, ενώ ο Μανόλο Χιμένεθ άφησε πίσω τους Τσόσιτς και Κλωναρίδη.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected