Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Κυπελλούχος Καβάλας ο Αετός Οφρυνίου!

Ένα γκολ του Φώτη Δουμάνη με εύστοχο χτύπημα πέναλτι έκρινε τον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣΚ. Η Αναγέννηση Λιμεναριών στάθηκε με αξιοπρέπεια και πάλεψε σε μεγάλο βαθμό απέναντι στον Αετό που δεν είχε ρυθμό αλλά είχε περισσότερες φάσεις για γκολ.

Ο τελικός διεξήχθη στο ΔΑΚ Καβάλας, παρουσία πλήθους κόσμου, με τον Αετό να έχει την ουσία κόντρα σε μια Αναγέννηση που είχε καλή τακτική και δεν φοβήθηκε το ματς. Οι “ασπρόμαυροι” όμως (βάση ευκαιριών) κατέκτησε δίκαια το τρόπαιο.

Ο Κάπατζης αναδείχθηκε πολυτιμότερος του αγώνα ενώ βραβεύτηκε και ο σκόρερ Δουμάνης. Εξαιρετική απόδοση ο τερματοφύλακας Παπαδόπουλος της Αναγέννησης και με καλά στοιχεία ο πλάγιος επιθετικός Κουκουτάρης.

το φιλμ του αγώνα στην Πρωινή Καβάλας

Συνθέσεις

Αετός Οφρυνίου : Κυφωνίδης, Καζαντζίδης, Κάπατζης, Κωνσταντινίδης, Παυλίδης, Δαγκούλης (90′ Γιάνα), Ελέζι, Σαββατιανός (65′ Πότσι), Γεράκης (78′ Κωνσταντίνου), Δουμάνης, Μουδούρογλου (88′ Σαλπιγγίδης).

Αναγέννηση Λιμεναρίων: Παπαδόπουλος, Μαμουλάρι (89′ Γεμενετζής), Μαλανδρής, Σιδηρόπουλος, Γεωργούλας, Κοντογεωργίου, Κουκουτάρης (73′ Γερογιάννης), Λαζαρίδης (90′ Κυπαρισσίου), Δούμπλατζης (31′ Σιδηράς), Αγγελίδης, Λορέντζος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected