Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Στον τελικό η Αταλάντα! (vid)

Η Αταλάντα έγραψε ιστορία, επικράτησε 2-1 της Φιορεντίνα (3-3 το πρώτο ματς) και… βρέθηκε στον τελικό του Coppa Italia για πρώτη φορά έπειτα το 1996!

Εξαιρετική στη Serie A, εντυπωσιακή στο Coppa Italia η Αταλάντα, η οποία πέρασε το εμπόδιο της Φιορεντίνα στα ημιτελικά (2-1) και βρέθηκε στον τελικό έπειτα από 23 χρόνια! Στο ραντεβού της 15ης Μαΐου θα βρει απέναντί της τη Λάτσιο και στόχος της η κατάκτηση του κυπέλλου για πρώτη φορά από το 1963! Η ομάδα του Μπέργκαμο είχε να υπερασπιστεί το 3-3 του Αρτέμιο Φράνκι, ενώ βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 3ο λεπτό, όταν ο Μουριέλ πέτυχε το 1-0 για τους Βιόλα. Ωστόσο, η απάντηση ήταν άμεση και στο 14′ ο Ιλισιτς από την άσπρη βούλα πέτυχε το 1-1. Η Αταλάντα ήταν καλύτερη και στο 69′ ο Γκόμες διαμόρφωσε το 2-1 κι έστειλε την ομάδα του στον τελικό!

Συνθέσεις

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Γκολίνι, Παλομίνο, Μασιέλο, Τζιμσιτί, Καστάν, Ντε Ρόον, Φρόιλερ, (58′ Πάσαλιτς), Γκόζενς (92′ Πεσίνα), Γκόμες, Ίλιτσιτς (84′ Μαντσίνι), Σαπάτα

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Λαφόντ, Μιλένκοβιτς, Πετσέλα, Τσεκερίνι, Μπιράγκι, Μπενάσι (78′ Σιμεόνε), Βερετούτ, Ζέρσον (65′ Νταμπό), Κιέζα, Μουριέλ, Μιραλάς (88′ Φερνάντες)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected