Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Το sportsup.gr για τον 2ο όμιλο της Β ΕΠΣ Ημαθίας : Τα δύο “brand” ονόματα στους σκόρερς και ο…βιονικός Νίκος Χατζηιωαννίδης!

Μετά την παρουσίαση των πρώτων…βιολιών στον 1ο όμιλο της Β Ερασιτεχνικής αλλά και τις ομάδες που ξεχώρισαν, το sportsup.gr σας παραθέτει αυτούς που διακρίθηκαν στον 2ο όμιλο της κατηγορίας.

Πρώτος σκόρερ

Δύο ποδοσφαιριστές που έχουν αφήσει το δικό τους στίγμα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ημαθίας (και όχι μόνο) φιγουράρουν στην κορυφή του σχετικού πίνακα. Ο Κώστας Έξαρχος της ΑΕΠ Βέροιας έφτασε τα 29 γκολ φέτος, αγωνιζόμενος σε 18 παιχνίδια της ομάδας του (1514 λεπτά συμμετοχής) ενώ ο Δημήτρης Βούλγαρης σημείωσε 19, έχοντας συμμετοχή στα 14 ματς του Αστέρα Τριποτάμου.

Τρομερό…ντεμαράζ σκοραρίσματος καταγράφηκε από τον Απόστολο Παρηγορίδη του ΑΣ Γιαννακοχωρίου, που μεταγράφηκε στην ομάδα τον Γενάρη και σε 9 παιχνίδια σημείωσε τα διπλάσια γκολ, που σημαίνει πως σκόραρε ανά 50 λεπτά μέσο όρο!

Κόκκινες κάρτες

Περίπου διπλάσιος αριθμός καρτών σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά και στον 2ο όμιλο, καθώς η κόκκινη κάρτα βγήκε 15 φορές από το τσεπάκι των διαιτητών, έναντι 8 της περσινής χρονιάς

Το θετικό είναι πως κανείς ποδοσφαιριστής δεν δέχτηκε δύο κόκκινες κάρτες της σεζόν, ωστόσο οι ΑΣ Γιαννακοχωρίου, ΑΣ Πατρίδας, Θύελλα Στενημάχου, Λευκάδια και ΑΕΠ Βέροιας ήταν οι ομάδες που τιμωρήθηκαν εις διπλούν για ισάριθμο αριθμό αποβολών.

Οι…non stop

Δεκαοκτώ ήταν οι συνολικές αγωνιστικές τη φετινή σεζόν στον 2ο όμιλο της Β Ερασιτεχνικής (αφαιρώντας τα ρεπό και τους αγώνες με την Ελπίδα Μονοσπίτων) και οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν σε όλα τα ματς ήταν συνολικά 17.

Αυτοί ήταν οι Νίκος Χατζηιωαννίδης, Αβραάμ Αλατσίδης, Δημήτρης Γαλανός (ΑΣ Γιαννακοχωρίου), Δημήτρης Κωνσταντινίδης, Θανάσης Κωστόπουλος (Ολυμπιακός Νάουσας), Γιάννης Γαϊτανίδης, Παύλος Διαμαντίδης, Στέλιος Αμανατίδης (Λευκάδια), Θανάσης Μπουρδάνος (Αστέρας Τριποτάμου), Γιώργος Σιδηρόπουλος, Πρόδρομος Γκίτσιος, Παύλος Ριστέμογλου (Εθνικός Ράχης), Σταύρος Κωστογλίδης, Παναγιώτης Καλφούτζος, Αριστομένης Σιδηρόπουλος, Κώστας Έξαρχος (ΑΕΠ Βέροιας) και Γιάννης Μελιόπουλος (Νέα Γενεά Νικομήδειας)

Από τους παραπάνω ποδοσφαιριστές μόνο ο 33χρονος (08/01/1986) Νίκος Χατζηιωαννίδης δεν έχασε λεπτό συμμετοχής ενώ οι Στέλιος Αμανατίδης και Γιάννης Γαϊτανίδης έχασαν μόλις 9 και 10 λεπτά αντίστοιχα από τα συνολικά 1620.

Οι επιδόσεις των ομάδων

Την καλύτερη επίθεση της σεζόν είχε η μοναδική αήττητη ομάδα στην Ημαθία, η ΑΕΠ Βέροιας, που έφτασε τα 74 γκολ φέτος, ΑΣ Γιαννακοχωρίου και Ολυμπιακός Νάουσας ακολούθησαν με 47, ενώ ένα λιγότερο σημείωσε ο Αστέρας Τριποτάμου.

Την καλύτερη άμυνα είχαν τα Λευκάδια με την εντυπωσιακή επίδοση των μόλις 12 γκολ παθητικό και ακολούθησε η ΑΕΠ Βέροιας με 18.

Την καλύτερη εντός έδρας επίθεση είχε η ΑΕΠ, που έφτασε τα 40 ενώ την καλύτερη άμυνα είχε και πάλι η ομάδα του Δημήτρη Χριστοφορίδη, που δέχτηκε μόλις 5.

Τα περισσότερα εκτός έδρας γκολ σημείωσαν οι πρωτοπόροι της κανονικής διάρκειας στην κατηγορία (34), ενώ την καλύτερη άμυνα είχε ο ΠΑΣ Λευκαδίων, που είδε τα δίχτυα του να παραβιάζονται μόλις πέντε φορές.

*ακολουθούν οι πρώτοι σκόρερ κάθε ομάδας στη Β Ερασιτεχνική και πόσους παίκτες χρησιμοποίησαν οι κάθε μία.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected