Κατηγορίες
Basket

Αποχή από τις προπονήσεις του Άρη

Την Πρωτομαγιά ο Γιάννης Καστρίτης είχε προγραμματίσει κανονικά προπόνηση, όμως τέσσερις ξένοι του Άρη δεν συμμετείχαν.

Οι Γκάρι Μπελ, Γκάρι ΜακΓκι, Ραμόν Χάρις και Μάικλ Κάιζερ απείχαν, διαμαρτυρόμενοι με αυτόν τον τρόπο για το ότι η διοίκηση έχει καθυστερήσει να τους καταβάλει την δόση του Μαρτίου.

Όπως αναφέρει το basketa.gr, οι τέσσερις παίκτες είχαν προειδοποιήσει τις προηγούμενες ημέρες ότι θα προχωρούσαν σε μια τέτοια κίνηση εφόσον δεν πληρώνονταν και είχαν λάβει διαβεβαιώσεις ότι θα έπαιρναν τα χρήματά τους, κάτι που προφανώς δεν συνέβη.

Από την πλευρά της διοίκησης της ΚΑΕ διαρρέει ότι οι παίκτες έχουν λάβει κανονικά έξι δόσεις από τα φετινά συμβόλαιά τους συν τις προκαταβολές και ότι μέσα στον Μάιο θα γίνουν κανονικά πληρωμές, οπότε το θέμα θα διευθετηθεί. Απλώς, τώρα προτιμήθηκε να καταβληθεί ένα ποσό 40.000 Ευρώ σε εφορία και ταμεία, ώστε να διατηρηθεί η ρύθμιση του άρθρου 99, που είναι και πιο επιτακτική ανάγκη για την ομάδα.

Από τις τέσσερις περιπτώσεις, πάντως, αυτή του Μπελ είναι ξεχωριστή, καθώς σε αυτόν οφείλονται χρήματα και από την περσινή σεζόν και μάλιστα λέγεται ότι ο διακανονισμός που είχε γίνει για την εξόφλησή τους, δεν τηρείται.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected