Κατηγορίες
Basket

“Φόρτωσε” με την ήττα ο Giannis και οι Bucks ισοφάρισαν (vid)

Οι Μιλγουόκι Μπακς αντέδρασαν στο δεύτερο παιχνίδι τους με τους Μπόστον Σέλτικς, στο «Fiserv Forum», κέρδισαν με 123-102 και ισοφάρισαν σε 1-1 την ημιτελική σειρά της Ανατολής στα φετινά πλέι οφ του ΝΒΑ.

Όπως αναφέρει το basketa.gr, τα «ελάφια» έκαναν ρεκόρ τριπόντων στην ιστορία τους στα πλέι οφ του ΝΒΑ, με 20/47, φθάνοντας με άνεση στην επικράτηση απέναντι στους «Κέλτες». Ο Κρις Μίντλετον είχε 28π. με 7/10 τρίποντα, μαζί με εφτά ριμπάουντ, και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ με 29π., έχοντας και δέκα ριμπάουντ. Άλλους 21π. είχε ο Έρικ Μπλέντσο και έντεκα ριμπάουντ ο Πατ Κόναγκτον, ενώ ο Νίκολα Μίροτιτς άγγιξε το double double με 9π. και ισάριθμα ριμπάουντ. Στους 10π., με 3/10 σουτ εντός παιδιάς, έμεινε ο Μπρουκ Λόπεζ.

Ο Μάρκους Μόρις με 17π. ηγήθηκε επιθετικά των φιλοξενούμενων, με τον Τζέιλεν Μπράουν να έχει 16π. και έξι ριμπάουντ και τον Αλ Χόρφορντ 15π. και οκτώ ριμπάουντ. Άστοχοι ήταν οι Κάιρι Ίρβινγκ και Τζέισον Τέιτουμ, με τον πρώτο να έχει 4/18 σουτ και συνολικά 9π. και το δεύτερο 5π. με 2/10 σουτ. Η σειρά μεταφέρεται, τώρα, στο «TD Garden» της Βοστώνης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected