Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Super League 1

Φινάλε στο πρωτάθλημα με νίκη για τη Λαμία

Με νίκη έκλεισε τις υποχρεώσεις του ο ΠΑΣ Λαμία, όπου και επικράτησε με σκορ 1-0 του Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη.

Έχοντας τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού και δείχνοντας την απόσταση που υπάρχει ανάμεσα στις δύο ομάδες, η Λαμία επέβαλλε το ρυθμό της,κυκλοφόρησε τη μπάλα, δημιούργησε ευκαιρίες και δεν απειλήθηκε.

Στο πρώτο μέρος η αντιμετώπιση των παικτών της Λαμίας απέναντι στο γηπεδούχο Απόλλωνα ήταν έως και χαλαρή, έχοντας δύο τρεις καλές στιγμές και αυτό ήταν όλο.

Στην επανάληψη, οι της Λαμίας μπήκαν δυνατά και στα πέντε πρώτα λεπτά άνοιξαν το σκορ με πέναλτι του Μπαράλες, που κέρδισε ο Βασιλαντωνόπουλος, ενώ με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ο Μπερτόλιο διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, μετά από ωραία εναλλαγή της μπάλας με τον Καραμάνο.

Η συνέχεια βρήκε τη Λαμία να επιτίθεται και δημιουργεί πολλές φάσεις, όπου σε μία από αυτές πέτυχε και τρίτο τέρμα, αυτή τη φορά με αυτογκόλ του Οριουέλα στο 70ο λεπτό.

Τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, με τη Λαμία να σφραγίζει τη δεύτερη συνεχόμενη χρονιά της στη Super League, ως καλύτερη επαρχιακή ομάδα, ενώ ο Απόλλωνας να υποβιβάζεται στη Football league, με τη διοίκηση να ανακοινώνει από τα μεγάφωνα:

“Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους φιλάθλους που μας στήριξαν, κάναμε λάθη για τη φετινή καταστροφική χρονιά. Θα κάνουμε την προσπάθεια μας για την επιστροφή στη Σούπερ Λίγκα”.

Τέλος να τονίσουμε πως οι φίλοι και οι φίλαθλοι του ΠΑΣ Λαμία, χειροκρότησαν και επευφημούσαν το Μάκη Χάβο, με το γνωστό σύνθημα “Μάκης Χάβος οε οε οε”, με το Μακεδόνα τεχνικό να ανταποδίδει με χαιρετισμό και με τη λήξη του παιχνιδιού κάλεσε τους παίκτες του να κατευθυνθούν στους φιλάθλους της Λαμίας και να τους χαιρετήσουν.

Το φιλμ του αγώνα στο speaker.gr

Συνθέσεις

Απόλλων Σμύρνης (Λ. Βελέντζας) : Αστράς, Κοντοές, Βαφέας, Ρώσση (63′ Ακόστα), Οριουέλα, Γκίνο, Ντούρσο, Βάρκας, Αγρόδημος, Γαρουφαλιάς (80′ Κοντογιαννόπουλος), Ναζλίδης (71′ Οικονομόπουλος).

ΠΑΣ Λαμία (Μ. Χάβος) : Κατσίκας, Βασιλαντωνόπουλος, Καρυπίδης (84′ Αναστασιάδης), Αντέτζο, Σκαρντοβέλι, Μπεχαράνο, Δημούτσος, Πίτι, Καραμάνος, Μπερτόγλιο (77′ Τομάς), Μπαράλες (71′ Ασσούμπρε).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected