Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Συνεχίζει στη Γ Εθνική με τον ΑΟ Τσιλιβή ο Σάκης Γεωργίου

Με μικρά πολύ μικρά βήματα προχωρούν τον σχεδιασμό τους για τη νέα χρονιά οι άνθρωποι του ΑΟ Τσιλιβή.

Όπως αναφέρει το ioniansports, βήματα όμως που είναι μεν μικρά, είναι όμως σταθερά, καθώς υπάρχει χρόνος για τη νέα χρονιά που έρχεται στις Εθνικές κατηγορίες. Η μόνη κίνηση που έχει κάνει η ομάδα του Πλάνου αφορά φυσικά τον προπονητή, τον Πέτρο Τσούκλη που έχει κλείσει στους “κόκκινους” εδώ και ένα μήνα περίπου. Ο Βορειοελλάδιτης τεχνικός ίσως είναι ο πρώτος προπονητής σε όλη την Γ΄ Εθνική που έχει συμφωνήσει τόσο νωρίς!

Είναι όμως μόνο ο προπονητής ο οποίος έχει συμφωνήσει με την διοίκηση; Η απάντηση είναι πως όχι! Σύμφωνα με πληροφορίες η διοίκηση της ομάδας του Πλάνου έχει καταστρώσει τα πλάνα της όσον αφορά τους παίκτες που υπάρχουν ήδη στο ρόστερ της από την περσινή χρονιά αλλά και πιο παλιά. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι 8-10 παίκτες θα συνεχίσουν να ακολουθούν την ομάδα στη Γ΄ Εθνική κατηγορία, αφού ο σχεδιασμός απαιτεί η πλειοψηφία των παικτών που θα αγωνιστούν να είναι από το νησί και το απαιτεί αφού ο προϋπολογισμός για τη νέα χρονιά θα είναι “σφικτός” και τα “κουκιά” μετρημένα! Έτσι λοιπόν έχουμε και λέμε…

Ο Στέλιος Λιβέρης ήταν ένα από τους πρώτους που αποφάσισαν αν συνεχίσουν στην ομάδα. ο έμπειρος μέσος είπε το ναι και έτσι ο νέος ΑΟ Τσιλιβή θα κτιστεί με γερά από τα θεμέλια του με τον άνθρωπο που ξέρει πολύ καλά τις Εθνικές κατηγορίες. Μπορεί ο παίκτης να απέχει από αυτό το πρωτάθλημα αρκετά χρόνια, έχει όμως την εμπειρία και με μια καλή προετοιμασία να είναι πανέτοιμος τον Σεπτέμβριο. Ο Ημαθιώτης, Σάκης Γεωργίου έχει συνδέσει πλέον το όνομα του με την ομάδα του Πλάνου και σαν φυσικός αρχηγός ακολουθεί την ομάδα στην Γ΄ Εθνική. Ο έμπειρος παίκτης έχει αγωνιστεί παλιότερα με τη Ζάκυνθο στην Γ΄ Εθνική και γνωρίζει τις συνθήκες που επικρατούν, είπε και αυτός το ναι και έτσι θα συνεχίσει τη νέα χρονιά. Από κοντά ακολουθεί ο Νίκος Κακολύρης. Ο ποιοτικός αυτός ποδοσφαιριστής αποφάσισε ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα σε ανώτερο επίπεδο συνδέοντας τον εαυτό του πλέον με την ομάδα του Πλάνου.

Σίγουρα θα μείνει ο ακραίος αμυντικός και γέννημα θρέμμα της ομάδας Παν. Γιακουμέλος και ο επίσης ακραίος αμυντικός Λάμπρος Κόκας. Στην παρέα θα προστεθεί ο Δημήτρης Βλαδίκας που εργάζεται πλέον στο νησί. Πολύ κοντά στο να μείνει στην ομάδα βρίσκεται και ο Ηλίας Τσιριγώτης ο οποίος γνωρίζει την κατηγορία και έχει δεθεί πλέον με την ομάδα του Πλάνου.