Football League

Τέλος εποχής για τον Γιάννη Πετράκη

Έκλεισε ο κύκλος του Γιάννη Πετράκη στον ΠΑΣ Γιάννινα όπως ανακοίνωσε σε δηλώσεις του ο Γιώργος Χριστοβασίλης ο οποίος τόνισε ότι ο ΠΑΣ θα κινηθεί νομικά κατά της αναδιάρθρωσης, ενώ θα επιδιώξει και συνάντηση με τον Πρωθυπουργό κ. Τσίπρα στην επικείμενη επίσκεψη του στα Γιάννινα.

Όσον αφορά τον Γιάννη Πετράκη, τόνισε στη συνέντευξη τύπου ότι αγάπησε την πόλη και ότι ο ΠΑΣ παραμένει μεγάλη ομάδα.

Αναλυτικά:

«Είναι μια πάρα-πάρα πολύ στενάχωρη μέρα για όλη την οικογένεια του ΠΑΣ Γιάννινα. Είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή. Να ζητήσω μια μεγάλη συγνώμη από τον κόσμο που μας στήριξε όλη τη διάρκεια της σεζόν και όλα τα χρόνια.

Γίνανε λάθη απ’ όλους και από εμάς, και από εμένα. Αναλαμβάνω την ευθύνη. Πάντα μπροστά βάζω τον εαυτό μου. Κατά τη διάρκεια της χρονιάς είχα ζητήσει από τον πρόεδρο να φύγω για να έρθει άλλος στη θέση μου. Από τη στιγμή που η διάθεση ήταν θετική, υπήρχε η αγάπη, ο σεβασμός, τότε από τη μεριά μου δεν έχω μάθει να εγκαταλείπω τη μάχη και να κοιτάξω το συμφέρον μου.

Την ομάδα πραγματικά την αγαπάω, δεν εγκαταλείπω αυτούς που με αγαπάνε. Πίστευα ότι θα έχουμε καλό αποτέλεσμα. Δεν τα καταφέραμε. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν τον δρόμο μιας ομάδας. Δεν έφτασε η προσπάθεια που κάναμε, επηρέασαν κι άλλοι παράγοντες, δεν είναι η θέση αυτή που της αξίζει. Ο ΠΑΣ είναι μεγάλη ομάδα και θα παραμείνει τέτοια.
Να ευχαριστήσω πραγματικά όλους για όλα αυτά τα χρόνια, για την αγάπη, τον σεβασμό και την εκτίμηση και την ευκαιρία που είχα να δουλέψω σε αυτή τη μεγάλη ομάδα.

Η κατηγορία δεν χάθηκε σήμερα, χάθηκε στην πορεία. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα».

Για το αν πιστεύει ότι αποδόθηκε το δίκαιο και την επόμενη μέρα του στον πάγκο του ΠΑΣ:

«Για την πρώτη ερώτηση, δεν αποδόθηκε το δίκαιο, το ξέρετε καλύτερα από εμένα. Στη διάρκεια όλες οι ομάδες έχουν δικαίωμα να πουν ότι κάπου αδικηθήκαν, αλλά δεν υπήρχε ισορροπία στην αδικία στη δικιά μας ομάδα και είναι μεγάλη η διαφορά. Κάντε την αναδρομή. Για το δεύτερο σκέλος της ερώτησης, πρώτα συζητώ με τους ανθρώπους και μετά κοινοποιώ. Δεν θα κοινοποιήσω κάτι τώρα».

Για την έξοδο στην Ευρώπη και τον υποβιβασμό μέσα σε τρία χρόνια και τι έφταιξε:

«Δεν είναι η ώρα. Θα έχουμε τον χρόνο. Υπάρχει στεναχώρια τώρα. Αξιολογώ τα πάντα, έχω να πω πράγματα, αλλά δεν είναι η κατάλληλη στιγμή».

Για την υποβολή παραίτησης:

«Δεν συμφωνώ ότι δεν υπήρχε πάθος και προσπάθεια από την ομάδα, πλην του αγώνα με την ΑΕΚ. Στο β’ γύρο δεν υπήρχε ματς που ο αντίπαλος ήταν καλύτερος. Και θυμηθείτε σε πόσα ματς αδικηθήκαμε. Δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα αυτό που λέτε ότι δεν είχαμε πάθος. Ένα παιχνίδι κακό κάναμε. Τα παιδιά βίωναν δυσκολίες. Σε 30 ματς δεν παίξαμε ποτέ την ίδια ενδεκάδα. Την τοποθέτηση την κάνουν όλοι με το συναίσθημα της στιγμής. Ο χρόνος θα φέρει τα πράγματα σε ισορροπία. Δεν βάζω μπροστά το συμφέρον μου».

Για τα λάθη που οδήγησαν στον υποβιβασμό:

«Την κρίση μου την κρατάω για ‘μενα. Ο καθένας κάνει την αξιολόγηση και λέει ποιος έφταιξε ανάλογα με το τι πιστεύει. Μέσα μου ξέρω τι έγινε».

Για τον αν θα είναι στην ομάδα ή έκλεισε ο κύκλος:

«Είναι θέμα αρχής, και το τι θα κάνω δεν το κοινοποιώ. Δεν θα αλλάξει ποτέ. Πήρα μια μεγάλη ευκαιρία στα Γιάννενα. Είμαι σχεδόν 6 χρόνια, αγάπησα την πόλη και την ομάδα, εισέπραξα τα ίδια συναισθήματα και δεν θα αλλάξει αυτό στη ζωή μου».

(απόδοση : sportsioannina.gr)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected