Κατηγορίες

Στα ημιτελικά του Εφηβικού Πρωταθλήματος ο Αστέρας Αλεξάνδρειας!

Μετά τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου και ο Αστέρας Αλεξάνδρειας “σφράγισε” την παρουσία του στο Final Four του πρωταθλήματος Κ16 της ΕΠΣ Ημαθίας.

Η ομάδα του Τάσου Χουρσουζίδη επικράτησε για δεύτερη φορά του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας (6-1 το πρώτο ματς, 3-1 σήμερα) και θα αγωνιστεί στους “τέσσερις” της διοργάνωσης με στόχο το καλύτερο δυνατό.

Για τους “κυανόλευκους” σκόραραν οι Μπρινιάς Γ., Μπρινιάς Μ και Τεντσογλίδης ενώ για την ομάδα του Φίλιππου Πέιου (που της αξίζουν συγχαρητήρια για την είσοδο της στην εξάδα) το γκολ πέτυχε ο Αλέξανδρος Λέκα.

Να σημειώσουμε πως στο Final Four έχουν ήδη προκριθεί ο Αλιάκμων Νησελίου και ο Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας και η Επιτροπή της ΕΠΣ Ημαθίας αναμένεται να ανακοινώσει τον τρόπο και τον τόπο διεξαγωγής των αγώνων της τελικής φάσης, με πιο πιθανή ημερομηνία το Σαββατοκύριακο (11-12/5)

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Ζουρνατζίδης

Συνθέσεις

Αστέρας Αλεξάνδρειας : Τριανταφυλλίδης, Μπράβος, Κατράνας, Μαντζουρίδης, Μπρινιάς Γ., Βασιλείου (41′ Κίτσας Α.), Μπάλμι, Μάρκος, Τεντσογλίδης (41′ Βολονάκης), Παπαεμμανουήλ, Μαρτσέλος (60′ Μπρινιάς Μ.)

Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας : Κούμρια, Γιουρούκης, Κωστόπουλος, Λέκα Αγ., Λέκα Αν., Λέκαμπι, Σπυριδωνίδης, Καλαϊτζίδης, Λέκα Αλ. (41′ Τσιμάρας), Καράντσε, Μπραϊνατλής

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected