Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Β ΕΠΣ Ημαθίας - Γ ΕΠΣ Ημαθίας

Το sportsup.gr συγχαίρει την ΑΕ Καψόχωρας για την άνοδο!

Ημέρα γιορτής και χαράς η χθεσινή για την ΑΕ Καψόχωρας, που πανηγυρίζει την άνοδο της στη Β Ερασιτεχνική!

Μία αγωνιστική πριν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της τρίτη τη τάξει κατηγορίας στην ΕΠΣ Ημαθίας και το τρίτο κατά σειρά εισιτήριο ανόδου (μετά τη Δόξα Κυψέλης και τον Άχθο Αρούρη) έχει πλέον κάτοχο!

Οι «κιτρινόμαυροι», με την ισοπαλία κόντρα στη Δόξα, «σφράγισαν»» την άνοδο στην Β ΕΠΣ Ημαθίας, καθώς αποσπάστηκαν πέντε βαθμούς από την τέταρτη θέση των play off.

Περιττό να αναφέρουμε πως άπαντες στον σύλλογο αξίζουν συγχαρητήρια, καθώς η προσπάθεια που καταβλήθηκε φέτος ήταν αφενός ομαδική και αφ ετέρου για τον καθένα ξεχωριστά, βάζοντας από ένα λιθαράκι για την επιτυχία. Από τον ισχυρό άνδρα της ομάδας, Βασίλη Νικολόπουλο αλλά και κάθε μέλος ξεχωριστά, αξίζουν πολλά μπράβο και βεβαίως πολλές ευχές για τον ιδανικό προγραμματισμό ενόψει καλοκαιριού.

Ένα μεγάλο μερίδιο στην επιτυχία αναλογεί στον προπονητή της ομάδας, Παναγιώτη Σχοινόπουλο, που κατάφερε να μεταδώσει στους παίκτες το πνεύμα του νικητή, με τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Οι συνεργάτες του sportsup.gr συγχαίρουν όλους όσους συνέβαλαν για τη φετινή επιτυχία και τους εύχεται πάντα επιτυχίες, υπομονή και επιμονή στο πλάνο που έχουν θέσει.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected