Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

To sportsup.gr συγχαίρει την ΑΕΠ Βέροιας για την άνοδο!

Μια πολύ ιδιαίτερη ημέρα η χθεσινή (8/5) για την ΑΕΠ Βέροιας, που πανηγυρίζει την άνοδο της στην Α Ερασιτεχνική της σεζόν 2019/2020!

Μόλις δύο αγωνιστικές από την εκκίνηση των play off, η ιστορική ομάδα πέτυχε τον στόχο της και έτσι το πρώτο εισιτήριο ανόδου έχει πλέον κάτοχο!

Έξι χρόνια μετά, η ομάδα που δόξασε την Ημαθία στο παρελθόν και τη φανέλα της φόρεσαν μεγάλα ονόματα του ελληνικού ποδοσφαίρου, επιστρέφει στα “μεγάλα σαλόνια” καθώς αύξησε στους 12 βαθμούς τη διαφορά από την τρίτη θέση και τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος των play off, σφράγισε και μαθηματικά την εξασφάλιση του ενός από τα δύο εισιτήρια του ομίλου.

Περιττό να αναφέρουμε πως άπαντες στον σύλλογο αξίζουν συγχαρητήρια, μιας και η φετινή πορεία ήταν αξιοζήλευτη και ιδιαίτερα στην κανονική διάρκεια της σεζόν την οποία ολοκλήρωσε αήττητος. Από τον πρόεδρο Φώτη Γκαϊτατζή αλλά και κάθε μέλος της διοίκησης, αξίζουν πολλά μπράβο και βεβαίως πολλές ευχές για σωστό προγραμματισμό το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ένα μεγάλο μερίδιο στην επιτυχία αναλογεί βεβαίως και στον «πρωτομάστορα» της φετινής πορείας, τον προπονητή της ομάδας Δημήτρη Χριστοφορίδη στον οποίο χρεώνεται η σταθερότητα καθ όλη τη διάρκεια της χρονιάς αλλά και η επιλογή των παικτών από το προηγούμενο καλοκαίρι, όταν και “χτίστηκε” (και με τη προώθηση παιδιών από τα τμήματα υποδομής) το «κιτρινομπλέ» ρόστερ.

Δεν θα πρέπει να αμελούμε βεβαίως και τον ιθύνοντα νου της ΑΕΠ τα τελευταία χρόνια, τον Στέφανο Γαϊτάνο ο οποίος με τις συμβουλές και την εμπειρία του, βοηθά σε μεγάλο βαθμό στην κατεύθυνση που επιλέγει τα τελευταία χρόνια η ομάδα, με τα ανάλογα αποτελέσματα.

Οι συνεργάτες του sportsup.gr συγχαίρουν όλους όσους συνέβαλαν για τη φετινή επιτυχία και τους εύχεται πάντα επιτυχίες, υπομονή και επιμονή στο πλάνο που έχουν θέσει.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected