Ακαδημίες Ημαθίας

Ευχαριστήρια ανακοίνωση της ΑΕΠ Βέροιας για το Τουρνουά «Κ4Κ»

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΑΕΠ Βέροιας, με την οποία ευχαριστεί όσους συνέβαλαν στην επιτυχία του 2ου Ανοιξιάτικου Τουρνουά «Kicks 4 Kids», που διοργανώθηκε στη Ραχιά.

Αναλυτικά :

«Μπορεί οι καιρικές συνθήκες να μην επέτρεψαν την ολοκλήρωση του 2ου Ανοιξιάτικου Τουρνουά «Kicks 4 Kids» της Α.Ε.Π. Βέροιας, το διήμερο 4-5 Μαΐου, ωστόσο η πρώτη μέρα του τουρνουά στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Το Σάββατο 4 Μαΐου οι λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές των ομάδων που συμμετείχαν στους αγώνες είχαν την ευκαιρία να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους στον αγωνιστικό χώρο, να αποκτήσουν εμπειρίες και να κάνουν νέες γνωριμίες και φιλίες.

Οι υπεύθυνοι της Σχολής Ποδοσφαίρου Α.Ε.Π. Βέροιας – «Στέφανος Γαϊτάνος» αισθάνονται την ανάγκη να απευθύνουν ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους στήριξαν ηθικά και υλικά τη διοργάνωση.

Ευχαριστούμε για την υποστήριξη:

• Την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας – τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Κ. Καλαϊτζίδη.
• Το Δήμο Βέροιας – Τον κ. Σ. Διαμάντη Πρόεδρο ΚΑΠΑ & τον Αντιδήμαρχο κ. Β. Παπαδόπουλο.
• Την Ε.Π.Σ. Ημαθίας – Τον Πρόεδρο κ. Σ. Μουρτζίλα.
• Τους εκπροσώπους του Εθνικού Ράχης κ.κ. Β. Μανωλόπουλο, Σ. Μανωλόπουλο & Ι. Βολτή.
• Την Υπεύθυνη του Τοπικού Τμήματος Ερυθρού Σταυρού κ. Χ. Λιούλια.
• Τον Ιατρό κ. Σουκιούρογλου.
• Τον κ. Α. Τσιγγενόπουλο ιδιοκτήτη του site Sports up για την κάλυψη του τουρνουά.
• Του εθελοντές – διαιτητές, μέλη των αγωνιστικών τμημάτων στης Σχολής μας και όλους όσους βοήθησαν για τη διεξαγωγή του τουρνουά.
• Τις ομάδες που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας:
Αριστοτέλης Νάουσας
Ακαδημία Πατρίδος «Ευστάθιος Χωραφάς»
ΑΕ Κοζάνης
Ολυμπιακός Νάουσας
Τηλέμαχοι Αλεξάνδρειας
ΠΑΣΑΦ Παπάφειο
Football Kings
ΑΕ Ποντίων Κατερίνης
Αστέρας Αλεξάνδρειας
ΠΑΣ Φλώρινα
Αίας Ευόσμου
ΓΑΣ Σβορώνου
Άγιαξ Ημαθίας
Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας
ΓΑΣ Κοπανού

Φυσικά, ευχαριστούμε και όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και έκαναν και τις απονομές των μεταλλίων και των κυπέλλων στους αθλητές.

Τον Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας κ. Κ. Καλαϊτζίδη, τον Πρόεδρο ΚΕΠΑ Δ. Βέροιας κ. Λ. Ακριβόπουλο, τον Νομικό Σύμβουλο και Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων της Α.Ε.Π. κ. Α. Τσαχουρίδη, την κ. Ρ. Γεωργιάδου μέλος Δ.Σ. Επιμελητηρίου Ημαθίας και τον κ Δ. Ακριβόπουλο πρώην μέλος των Κληρούχων Ράχης και νυν του Συνεταιρισμού Ράχης.

Για μία ακόμη φορά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα όλους τους καθημερινούς μας συμπαραστάτες, γονείς και παιδιά της Σχολής μας.»