Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Τα τυπικά με τον Γιώργο Γκαλίτσιο!

Εδώ και αρκετά χρόνια ο Γιώργος Γκαλίτσιος «ακούγεται» έντονα για την Κύπρο, ωστόσο, φέτος φαίνεται πως είναι στιγμή να παίξει ποδόσφαιρο στα γήπεδα της Μεγαλονήσου.

Όπως αναφέρει το Balla Κύπρου, ο δεξιός μπακ της Μουσκρόν έπαιζε δυνατά για τον ΑΠΟΕΛ στις προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους, αλλά «κλείνει» στην Ανόρθωση, αφού οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις και μάλιστα έχουν διάθεση συνεργασίας για τα επόμενα χρόνια.

Οι υποχρεώσεις με την ομάδα του τελειώνουν, οπότε φαίνεται έτοιμος να φορέσει τα χρώματα της «Μεγάλης Κυρίας» και να αφήσει ύστερα από σχεδόν μία δεκαετία το Βέλγιο, εκεί όπου κατέκτησε δύο φορές το κύπελλο με τη Μουσκρόν, ενώ στη μία αναδείχτηκε και MVP.

Ο ποδοσφαιριστής που ξεκίνησε από την ΑΕΛ, έπαιξε Super League και πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό επιθυμεί να παραμείνει σε υψηλό επίπεδο, διότι θεωρεί πως έχει αρκετά να προσφέρει. Το «κλείσιμο» της μεταγραφής αναμένεται να λύσει τα χέρια του Τιμούρ Κετσπάγια, αφού ο παίκτης δε ταλαιπωρείται από τραυματισμούς και γεμίζει τις χρονιές του συνεχώς.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected