Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

Στη Γ Εθνική ο Ηρακλής Λάρισας!

Την άνοδο του στην Γ’ Εθνική πανηγυρίζει εδώ και λίγες ώρες ο Ηρακλής Λάρισας μετά την ισοπαλία του, 1-1, στην έδρα της Λάρισας 2012, στη τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΛ.

Όπως αναφέρει το athleticlarissa, η ομάδα του Χρήστου Χατζηλιάδη πέτυχε τον στόχο της ανόδου, τον οποίο έχασε πέρσι όταν «αυτοκτόνησε» στο τελευταίο ματς των play-off με τον Δωτιέα Αγιάς, ενώ παίρνει την άνοδο χωρίς την ψυχοφθόρο και επίπονη διαδικασία των αγώνων διαβάθμισης.

Ο Ηρακλής ήθελε έναν βαθμό στο σημερινό ματς, τον οποίο και πήρε φτάνοντας έτσι με 76 βαθμούς και παίρνει το εισιτήριο της ανόδου, ενώ η Λάρισα 2012 τερμάτισε με 30 βαθμούς στην δέκατη τρίτη θέση και θα αγωνιστεί στα play-out όπου ξεκινά με έναν βαθμό.

Με τη συμπλήρωση 13 λεπτών αγώνα ο Νάστας έκανε το 0-1 για τον Ηρακλή, ενώ στο 84′ ο Κίτσιος Δ. ισοφάρισε σε 1-1, ένα σκορ το οποίο δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του ρέφερι Γκάγκα.

Η σύνθεση των πρωταθλητών : 

Ηρακλής Λάρισας (Χρήστος Χατζηλιάδης): Καραναστάσης, Γιαννακόπουλος, Λάμπρου (76′ Δολιάνης), Φορτομάρης, Ντιντής, Μανιώτης, Γκιουρσάνης (87′ Κυριάκης), Νάστας, Ζαφειρίου (90′ Ράχης), Χρηστίδης (89′ Μούλιας), Κακαβίτσης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected