Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Στη Γ Εθνική ο Όλυμπος Αγιάσου!

Από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο πέτυχε ο Όλυμπος Αγιάσου και με το τελικό 2-0 κόντρα στον Ήφαιστο Κοντοπουλίου, στέφθηκε πρωταθλητής για τον Νομό Λέσβου κερδίζοντας ταυτόχρονα και την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Όπως αναφέρει το sportlesvos, οι Αγιασώτες μπήκαν πιο ορεξάτοι στο παιχνίδι και κατάφεραν να ισοφαρίσουν το σκορ του πρώτου αγώνα μόλις στο 9ο λεπτό μετά το γκολ του Torra ο οποίος με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, με την άμυνα της Ηφαιστίας να είναι υπνωτισμένη μέχρι αυτή τη στιγμή.

Στη συνέχεια η ομάδα από το Κοντοπούλι βγήκε πιο ψηλά και ισορρόπησε το παιχνίδι με τις δύο ομάδες να απειλούν κυρίως με σουτ χωρίς ωστόσο να αλλάζει κάτι μέχρι την ανάπαυλα.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την Ηφαιστία να πιέζει τον Όλυμπο και να ακυρώνεται τέρμα του Τσαλίκη ως οφσάιντ. Οι δύο ομάδες έψαχναν το τέρμα που θα έδινε την άνοδο με τον Καλαφάτη να πετυχαίνει τελικά το δεύτερο γκολ μετά από ωραία ενέργεια, το οποίο όμως αμφισβήτησαν οι φιλοξενούμενοι καθώς ισχυρίστηκαν ότι δεν πέρασε η μπάλα την γραμμή του τέρματος.

Η Ηφαιστία έπειτα τα έπαιξε όλα για όλα και λίγο έλειψε να σκοράρει σε δύο στιγμές με τον Ντέμη Ζώνα, ο οποίος πέρασε αλλαγή. Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή έκανε τους ποδοσφαιριστές και τους ανθρώπους του Όλυμπου να πανηγυρίζουν ξέφρενα για μια άκρως επιτυχημένη χρονιά για τον σύλλογο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected