Αθλήματα

Μέχρι τα ημιτελικά έφτασε η Γραμματικοπούλου!

Στην Πορτογαλία αγωνίστηκε αυτή την εβδομάδα η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, στο τουρνουά των 25.000 δολαρίων Obidos Ladies Open. Η συνολική της παρουσία ήταν αρκετά καλή, φτάνοντας μέχρι και τα ημιτελικά.

Όπως αναφέρει το tennisnews, η Βαλεντίνη ήταν στο Νο.1 του ταμπλό του Πορτογαλικού τουρνουά. Στον 1ο γύρο απέκλεισε σχετικά άνετα με 2-0 την Anastasia Kulikova από την Φιλανδία, ενώ δυσκολότερο έργο είχε στον 2ο γύρο εκεί όπου κλήθηκε να ξεπεράσει στα 3 σετ το εμπόδιο της Lucie Wargnier.

Λόγω κακών καιρικών συνθηκών σήμερα η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έδωσε 2 αναμετρήσεις. Αρχικά αντιμετώπισε το Νο.5 του ταμπλό Monika Kilnarova στην προημιτελική φάση, επικρατώντας της Τσέχας αντιπάλου της με 6-0, 4-6, 6-4.

Πριν από λίγη ώρα βγήκε εκ νέου στο court για να διεκδικήσει μια θέση στον τελικό κόντρα στην Τουρκάλα Pemra Ozgen Νο.3 του ταμπλό. Ο αγώνας δεν κύλησε όπως έπρεπε για την αθλήτρια μας, που γνώρισε την ήττα έπειτα από 1 ώρα και 34 λεπτά με 6-3, 6-4 και με αυτό τον τρόπο αποχαιρέτησε την διοργάνωση.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected