Κατηγορίες
Super League 1

Συνεχίζει ο Μανούσος, τι γίνεται με τα “βαριά” ονόματα του ρόστερ

Αρκετές αποχωρήσεις θα γίνουν στον Ατρόμητο, καθώς ο μόνος… σίγουρος από τα συμβόλαια που λήγουν είναι ο Γιώργος Μανούσος. Λίγες πιθανότητες για Καρασαλίδη, Μπρούνο, πρέπει να θεωρούνται παρελθόν οι Σάκιτς, Μπουσουλάτζιτς.

Όπως αναφέρει το gazzetta, εκτός από προπονητή, στον Ατρόμητο σιγά σιγά θα αρχίσει και η αναζήτηση για αρκετές θέσεις που μένουν κενές, μιας και τέσσερις συν τον Βασιλακάκη, αποχωρούν από την ομάδα. Συγκεκριμένα, δεδομένα αποχωρεί ο Σάκιτς και ο Μπουσουλάτζιτς, με την απόφαση για μη ανανέωσης της συνεργασίας τους με τον Ατρόμητο, να είναι επιλογή των Περιστεριωτών. Περισσότερο εντύπωση προκαλεί αυτή η εξέλιξη για τον δεύτερο, καθώς τον χειμώνα οι δύο πλευρές είχαν φτάσει μια ανάσα από την συμφωνία, ωστόσο τότε η υπόθεση πάγωσε και τελικά η ανανέωση δεν θα γίνει ποτέ.

Οι άλλοι δύο που όπως φαίνεται δεν θα συνεχίσουν στο Περιστέρι είναι οι Καρασαλίδης, Μπρούνο. Το συμβόλαιο του Έλληνα αμυντικού λήγει και οι πιθανότητες να ανανεωθεί είναι λίγες, αλλά όλα θα κριθούν στη συνάντηση που θα γίνει τις επόμενες μέρες ανάμεσα στις δύο πλευρές. Πιο… ξεκάθαρη μοιάζει να είναι η υπόθεση του Μπρούνο. Ο δανεισμός του Βραζιλιάνου τελειώνει και ο Ατρόμητος έχει ρήτρα 300.000 ευρώ ώστε να κρατήσει τον ποδοσφαιριστή. Ωστόσο την ρήτρα αυτή πρέπει να την καταβάλει ως και την Τετάρτη.

Αυτό δεν φαίνεται πως θα γίνει. Στο Περιστέρι είναι άκρως ικανοποιημένοι από τις εμφανίσεις του Μπρούνο, όμως για να προχωρήσουν στην αγορά του θα ήθελαν και την σύμφωνη γνώμη του νέου τεχνικού. Νέος τεχνικός δεν υπάρχει για την ώρα, δεν αναμένεται να υπάρχει ούτε την Τετάρτη, οπότε φαίνεται απίθανο να αγοραστεί ο ποδοσφαιριστής. Από την άλλη, κι ο ίδιος ο Βραζιλιάνος δεν… καίγεται να μείνει στην ομάδα, με την Λίντσερ να υπολογίζει πλέον τον ποδοσφαιριστή και κάποιες πηγές στην Αυστρία να αναφέρουν πως υπάρχει ενδιαφέρον για την απόκτησή του από άλλες ομάδες.

Με αυτά τα δεδομένα, από τα συμβόλαια που λήγουν ο μόνος σίγουρος θα πρέπει να θεωρείται ο Γιώργος Μανούσος. Για την ώρα δεν έχει γίνει ούτε με εκείνον κάποια συζήτηση, ωστόσο είναι δεδομένη η επιθυμία των Αγγελόπουλου, Σπανού να κρατήσουν τον ποδοσφαιριστή στην ομάδα ανεξαρτήτως επόμενου προπονητή, όπως και η επιθυμία του παίκτη να μείνει στο Περιστέρι. Έτσι, το θέμα αυτό αναμένεται να έχει… happy end σύντομα.

Πάει για δύο στόπερ, ένα μπακ, ένα χαφ, έναν επιθετικό και βλέπουμε

Με τα δεδομένα αυτά ο Ατρόμητος θα βγει στην αγορά για να αναζητήσει αρκετούς ποδοσφαιριστές σε αρκετές θέσεις. Δεδομένα με τις αποχωρήσεις των Χατζηισαΐα (σ.σ. τέλος δανεισμού) και Καρασαλίδη, θα πάει για ένα βασικό κεντρικό αμυντικό και μια εναλλακτική λύση. Στο μυαλό του Γιάννη Αγγελόπουλου, βρίσκεται ακόμα η περίπτωση της παραμονής του πρώτου, που ωστόσο θα πρέπει να περιμένει αρκετά καθώς ο ποδοσφαιριστής αν δεν παραμείνει στον ΠΑΟΚ θα ψαχτεί και πάλι στο εξωτερικό. Αν τότε δεν βρει κάποια πρόταση, κι ο ίδιος δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να συνεχίσει ως ελεύθερος στον Ατρόμητο.

Από εκεί και πέρα, θα υπάρξει αναζήτηση για ένα δεξί μπακ ώστε να καλυφθεί το κενό του Σάκιτς και πιθανότατα και για αριστερό μπακ, εκτός αν βρεθεί ένας νέος… Σάκτις να έχει δηλαδή την δυνατότητα να αγωνιστεί με την ίδια ευ καίρια και στις δύο θέσεις. Επίσης, θα υπάρξει αναζήτηση ενός χαφ μετά την διαφαινόμενη φυγή του Μπουσουλάτζιτς, χωρίς να αποκλείεται και για αναζήτηση αντί-Βασιλακάκη, αν ο Κορτ δεν ικανοποιεί τον νέο τεχνικό.

Τέλος, η θέση που θα δοθεί μεγάλη βάση θα είναι αυτή του επιθετικού. Ευθύμης Κουλούρης δεν θα υπάρχει την νέα σεζόν στον Ατρόμητο και οι Περιστεριώτες γνωρίζουν πως θα πρέπει να βρουν και πάλι έναν εξίσου ταλαντούχο επιθετικό σε αυτή τη θέση. Όσον αφορά στα εξτρέμ, πιθανότατα δεν θα γίνει κάποια κίνηση, εκτός αν ο Μούγιακιτς αποχωρήσει κάτι που δεν είναι καθόλου απίθανο. Για την ώρα πάντως σίγουροι στα εξτρέμ είναι οι Μανούσος, Ενσικουλού, Ουγκράι, με τον Ουάρντα να αποχωρεί.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected