Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Παραμένει στην Α Ερασιτεχνική ο Φίλιππος Μελίκης!

Μετά από τρία παιχνίδια στη ψυχοφθόρο διαδικασία των play out, ο Φίλιππος Μελίκης παραμένει στην Α Ερασιτεχνική!

Η ομάδα του Γιώργου Ντάμτσιου επικράτησε με 3-0 του ΑΟ Μαρίνας και ολοκλήρωσε την παρουσία της ως νεοφώτιστη στην κατηγορία, κερδίζοντας το τελευταίο εισιτήριο παραμονής.

Από την άλλη πλευρά, το συγκρότημα του Λάζαρου Παυλίδη πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις, όμως δεν κατάφερε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα, που θα οδηγούσε το ματς σε επαναληπτικό.

Μπροστά σε 100 περίπου φιλάθλους και των δύο ομάδων, ο Φίλιππος προηγήθηκε στο 6ο λεπτό με τον Φίλιππο Μαμουτόπουλο, οι φιλοξενούμενοι είχαν 2-3 καλές στιγμές να ισοφαρίσουν, όμως οι γηπεδούχοι βρήκαν τις επιθετικές λύσεις και με τέρματα των Βασίλη Κακαγιάννη (66′) και Λουμάνι Ρομάριο (83′)

Απομένει πλέον η εκκρεμότητα με την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ένωσης για την τύχη του αγώνα ΓΑΣ Ροδοχωρίου – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας (αναμένεται αύριο Πέμπτη) ώστε να προκύψει ο αντίπαλος του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων στον τελικό του πρωταθλήματος.

Διαιτητής της αναμέτρησης στη Μελίκη ήταν ο κ. Μαλούτας, με βοηθούς τους κ.κ. Παρασίου και Παζαρτζικλή.

Συνθέσεις

Φίλιππος Μελίκης : Μπουκουβάλας, Κακαγιάννης, Παρσόπουλος, Λουμάνι, Μαμουτόπουλος, Τεγούσης (69′ Μάρκου), Κίτσα, Ντόβας, Τραούδας (83′ Παράσχος), Πιτσάβας, Τσιλίκας

ΑΟ Μαρίνας : Αντιφάκος, Πουτακίδης, Μποζίνης, Ιωαννίδης, Τσαλίλης, Δήμου, Αγγελίδης (32′ λ.τ. Καραντώνης), Μισαηλίδης, Παραστατίδης (85′ Μπόφτσης), Σαρακατσιάνος (71′ Καραγκούνης), Παπουτσής (62′ Δάτσης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected