Γ Εθνική / Τοπικά

Στη Football League ο Διαγόρας Ρόδου!

Ο Διαγόρας από τη νέα αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται στη Football League!

Γνώρισε …γλυκιά ήττα στην Καλαμάτα από την τοπική ομάδα με 2–1 και μετά το 1–0 του πρώτου αγώνα στη Ρόδο, κατάφερε να πανηγυρίσει την άνοδο.

Το «χρυσό» τέρμα σημείωσε ο Μπουρλάκης με απευθείας φάουλ στο 115′ και έφερε το παιχνίδι στα ίσα (1–1). Ήταν ένα γκολ αρκετό για τον «γηραιό» προκειμένου να πανηγυρίσει την άνοδο.

Όπως αναφέρει το news12, ο Διαγόρας πήρε αυτό που άξιζε στην Καλαμάτα δεδομένου ότι ήταν καλύτερος από την αντίπαλο του στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και θα μπορούσε να είχε σημειώσει και άλλα τέρματα. Μόνο στην επανάληψη της κανονικής διάρκειας έμεινε λίγο εκτός ρυθμού αλλά και πάλι δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από τους γηπεδούχους.

Το σκορ άνοιξε η Καλαμάτα στο 48′ με τον Γιόνδη ο οποίος όμως αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα του διαιτητή καθώς προφανώς κάτι είπε. Από εκεί και πέρα, οι Μεσσήνιοι αν και με παίκτη λιγότερο, συνέχισαν να είναι επιθετικοί χωρίς όμως να απειλήσουν ιδιαίτερα τον Διαγόρα. Σε όλο το πρώτο ημίχρονο οι «κυανέρυθροι» ήταν πολύ καλύτεροι και άξιζαν να ανοίξουν το σκορ καθώς είχαν σημαντικές ευκαιρίες.

Όπως και στην παράταση, ο Διαγόρας ήταν πολύ καλύτερος και απέναντι σε μια ομάδα που έπαιζε και με δέκα παίκτες, έδειξε να έχει σαφώς περισσότερες δυνάμεις. Οι παίκτες του Πέτρου Ρουτζιέρη δημιούργησαν και πάλι ευκαιρίες, διαμαρτύρονται για μια φάση ζητώντας πως η μπάλα πέρασε τη γραμμή αλλά τελικά στο τέλος πανηγύρισαν την πολυπόθητη άνοδο.

Στο 48′ ο Γιόνδης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 1–0. Ο Μπουρλάκης όμως ισοφάρισε στο 115′ με απευθείας φάουλ (1–1). Στο 120′ ο Μάρκοβιτς διαμόρφωσε το τελικό 2–1 που δεν ήταν αρκετό για την Καλαμάτα.

Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με εννιά παίκτες λόγω αποβολών του Γιόνδη (48′) και Κάρλος λίγο πριν το τέλος και της παράτασης.

Συνθέσεις

Καλαμάτα: Κασωτάκης, Τσόπελας (83′ Χίλγκεν),, Φουάσης. Βοσκόπουλος, Αλιατίδης, Ζαχαρόπουλος, Πέριτς, Πινδώνης (110′ Αντωνιάδης), Γιόνδης, Μίνγκας (67′ Κάρλος), Λαθύρης (79′ Μάρκοβιτς).

Διαγόρας Ρόδου : Σικαλιάς, Βέρτζος, Παγώνης, Ευαγγελιδάκης, Προβατίδης, Μπαξεβάνου, Μεντί, Πινιώτης (57′ Ντουαλά), Δήμας (64′ Καρπαθάκης), Γεωργίου (119′ Αντωνίου), Μπουρλάκης (99′ Γλυνός)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected