Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Αποκαρδιωτική η εικόνα στη ΓΣ του Πιερικού… (photos)

Στο …άδειο Συνεδριακό Κέντρο Κατερίνης «ΕΚΑΒΗ», πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (15/5) η Γενική Συνέλευση του Πιερικού.

Το Δ.Σ του ΣΦΚ Πιερικός συγκάλεσε ενημερωτική Γενική Συνέλευση προκειμένου να ενημερώσει τα μέλη του αλλά και όλους τους Πιερείς για την πορεία της ομάδος.

Η εκδήλωση έγινε στο Πνευματικό Κέντρο «ΕΚΑΒΗ» Κατερίνης αλλά όμως δεν είχε την αναμενόμενη προσέλευση τόσο των μελών όσο και φίλων της ιστορικής ομάδος, με θέμα την ενημέρωση για την πορεία του συλλόγου από τον Δεκέμβριο μέχρι σήμερα.

Ο κ. Τσιαμπέρας καλωσόρισε τους παριστάμενους, μίλησε για την μη συμμετοχικότητα μιας και πράγματι χθες η εικόνα της άδειας αίθουσας του Συνεδριακού κέντρου προβλημάτισε τους πάντες.

Ο Αντιπρόεδρος κ. Τσιτιρώκης ξεκινώντας την ενημέρωση αναφέρθηκε στην απαξίωση των ανθρώπων του ποδοσφαίρου της Πιερίας για τον Σύλλογο λόγω της αποκαρδιωτικής εικόνας που είχε χθες η Συνέλευση και όπως είπε χαρακτηριστικά πιστεύω ότι ο Σύλλογος οδεύει προς το τέλος του.

Έγινε λεπτομερής παρουσίαση από την ανάληψη της Διοίκησης και είπε πως η θητεία της ήταν ειδικού σκοπού σε μια πάρα πολύ δύσκολη συγκυρία, έχοντας αποκλειστικό στόχο την σωτηρία της ομάδος.

Από την στιγμή που επιτεύχθηκε, φυσικά με την συνδρομή όλης της Πιερικής οικογένειας θεωρεί πλέον ότι το έργο της ολοκληρώθηκε.

Γνωστοποίησε ότι το πρώτο 10ήμερο του Ιουνίου θα γίνει Τακτική Γενική Συνέλευση με θέμα την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

δείτε φωτογραφίες στο katerinisport.gr