Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

Επόμενη μέρα χωρίς Χριστόπουλο στην Καλαμάτα

Την πρόθεσή του να αποχωρήσει από την Καλαμάτα εξέφρασε ο Αγαθοκλής Χριστόπουλος μιλώντας στους δημοσιογράφους μετά το τέλος του αγώνα μπαράζ με τον Διαγόρα Ρόδου.

Φανερά απογοητευμένος και στεναχωρημένος ο χρηματοδότης της ομάδας ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο γιατί η ομάδα δεν κατάφερε το στόχο της και μίλησε για αποτυχία.

“Θα ήθελα να ζητήσω ένα μεγάλο συγνώμη γιατί δεν κατάφερα αυτό που όλη η πόλη ζητούσε, να ανέβει η ομάδα στην μεγαλύτερη κατηγορία. Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένος. Είχα πει ότι αν η Καλαμάτα δεν έπαιρνε την πολυπόθητη άνοδο εγώ θα τελείωνα από την ομάδα. Το υποστηρίζω αυτό το πράγμα.

“Δεν ξέρω τι θα με κάνει να αλλάξω άποψη και να συνεχίσω στην Καλαμάτα. Οι σκέψεις που κάνω αυτή τη στιγμή είναι ότι απέτυχα. Αν υπάρχει κάποιος άλλος, εγώ δεν νομίζω ότι μπορώ να συνεχίσω. Ίσως το ελληνικό ποδόσφαιρο να χρειάζεται περισσότερο ένα Διακοφώτη, κάποιους διαιτητές σαν κι αυτούς που είδαμε σήμερα ίσως να τους χρειάζεται καλύτερα και γι’ αυτό έχει πέσει σε αυτό το τέλμα”, τόνισε ο χρηματοδότης της ομάδας ο οποίος ζήτησε συγνώμη και για ένα επεισόδιο που είχε με έναν φίλαθλο μετά τη λήξη του αγώνα.

(απόδοση : sport365.gr)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected