Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

Κυπελλούχος Φθιώτιδας η Αταλάντη! (photos)

Kυπελλούχος Φθιώτιδας για τη σεζόν 2018-19 αναδείχθηκε η Αταλάντη.

Στον τελικό που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου (18/5) στο ΔΑΚ Λαμίας η ομάδα του Μάκη Ζαχαρόπουλου νίκησε το Νέο Κρίκελλο με 4-1.

Αυτό ήταν το 3ο κύπελλο για τον ΑΠΟ που αναδείχθηκε νταμπλούχος τη φετινή σεζόν, καθώς κατέκτησε και το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας.

Η Αταλάντη άνοιξε το σκορ στο 59ο λεπτό. Ο Κλωτσοτήρας εκτέλεσε το κόρνερ από τα αριστερά και ο Μπουγιώτας με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι έκανε το 1-0.

Στο 69’ ο Μπουγιώτας έκανε τη βαθιά μπαλιά για τον Τζιβελέκη, αυτός κατέβασε ωραία τη μπάλα, μπήκε στην περιοχή, έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε στο Γιοβά και κατέληξε στα δίχτυα για το 2-0.

Έξι λεπτά αργότερα η Αταλάντη κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Τζιβελέκη από το Συγγούνη. Ο Κλωτσοτήρας το εκτέλεσε εύστοχα ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 3-0.

Στο 88’ ο Κωνσταντίνου έκανε το σουτ, ο Γιοβάς απέκρουσε και στην επαναφορά ο Ηλιόπουλος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 4-0.

Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε ο Δημητρέλης με θαυμάσια εκτέλεση φάουλ στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο επιθετικός του Νέου Κρίκελλου είχε και δοκάρι στο 81’.

Συνθέσεις

ΑΤΑΛΑΝΤΗ (Μάκης Ζαχαρόπουλος): Παπαγεωργίου, Σωτηρίου, Σακκάς, Μπάρκας, Καταραχιάς, Λυτάκης, Τσακανίκας (46’ Κλωτσοτήρας), Κραβαρίτης, Μπουγιώτας (77’ Τσανούλας), Τζιβελέκης (85’ Ηλιόπουλος), Πάππος (56’ Κωνσταντίνου).

ΝΕΟ ΚΡΙΚΕΛΛΟ (Γιάννης Αποστόλου): Γιοβάς, Ν. Λάππας (78’ Σαρρής), Φλέσσας, Ξηρομερίτης (82’ Θεοχάρης), Συγγούνης, Παπανάγνος, Καυκιάς, Γ. Λάππας, Λέντας, Παπαναστασίου (76’ Δημητρέλης), Λατσούδας (57’ Μάνδαλος)

*Τον τελικό παρακολούθησε και ο Θοδωρής Ζαγοράκης, νυν και υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής.

Η Ε.Π.Σ. Φθιώτιδας, πριν την έναρξη του τελικού, εκτός από το Θοδωρή Ζαγοράκη βράβευσε τον πρώτο σκόρερ της Α΄ Φθιώτιδας 2018-2019, Κώστα Ρούσση, ο οποίος με τα χρώματα της Προοδευτικής Λάρυμνας σημείωσε 24 γκολ, ενώ τίμησε τον παράγοντα του Ολυμπιακού Λαμίας Παναγιώτη Τσατσάνη για την πολυετή προσφορά του.

Δείτε φωτοφραφίες ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected