Κατηγορίες
Super League 1

Κράτησε Ντίας και Λουσέρο, τέλος ο Μανά

Δύο σπουδαία deal ολοκλήρωσε πριν λίγο ο Παναιτωλικός με την ανακοίνωση της παραμονής του Χόρχε Ντίας και του Άντριαν Λουσέρο!

Δύο από τους κορυφαίους παίκτες του πρωταθλήματος που τελείωσε, οι οποίοι συνεχίζουν στην ομάδα και είναι βέβαιο ότι θα αποτελέσουν τις «κολώνες» για την επόμενη χρονιά.

Όπως αναφέρει το agriniosports, η ανακοίνωση ήταν αποστομωτική απάντηση στις «Κασσάνδρες» που έβλεπαν… διάλυση. Αντίθετα σκορπίζει ικανοποίηση σε όλους τους φίλους του Παναιτωλικού, καθώς πρόκειται για παίκτες ιδιαίτερα αγαπητούς και με σημαντικότατη προσφορά. Ειδικά η περίπτωση Ντίας που έμοιαζε εξαιρετικά δύσκολη, αφού είχε δελεαστικές προτάσεις από το εξωτερικό, αλλά τελικά προτίμησε Αγρίνιο, αποτελεί μεγάλη επιτυχία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με δύο ποδοσφαιριστές που αποτέλεσαν βασικά στελέχη της ομάδας μας.

Ο Χόρχε Ντίας, που πρόσφατα αναδείχτηκε MVP της σεζόν, μετά από δύο περιόδους σημαντικής προσφοράς στον Παναιτωλικό (συνολικά 54 συμμετοχές – 5 γκολ στη Super League), υπέγραψε νέο συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2021.

Ο Αντριάν Λουσέρο που φόρεσε με επιτυχία την κυανοκίτρινη φανέλα από τον περασμένο Σεπτέμβριο (27 συμμετοχές – 1 γκολ), υπέγραψε νέο συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2020.

Αντίθετα λύθηκε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή Νίκο Μανά, τον οποίο ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα μας.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected