Κατηγορίες
Basket

Ανατροπή στη σειρά για τους Raptors, ορατός ο κίνδυνος αποκλεισμού για τους Bucks! (vid)

Οι Μιλγουόκι Μπακς υπέστησαν ήττα-σοκ στο «Fiserv Forum», με 105-99 από τους Τορόντο Ράπτορς, με τους «πτερόσαυρους» να βρίσκονται πλέον μόλις μία νίκη μακριά από την πρόκρισή τους για πρώτη φορά στην ιστορία τους στους τελικούς του ΝΒΑ.

Οι τελικοί της Ανατολής, στα φετινά πλέι οφ, δεν εξελίσσονται καλά για τα «ελάφια», που είδαν τους Καναδούς να κάνουν το «μπρέικ» και να προηγούνται πλέον με 3-2. Όπως αναφέρει το basketa.gr, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε 24π., έξι ριμπάουντ και ισάριθμες ασίστ σε 39.15’, πριν αποχωρήσει με πρόβλημα τραυματισμού (γύρισε τον αστράγαλό του) 1.12’ πριν από το φινάλε. Επέστρεψε στο παρκέ για τα τελευταία δευτερόλεπτα και ο ίδιος δήλωσε καλά μετά το τέλος του ματς, με τον προπονητή του Μάικ Μπουντενχόλζερ να εξηγεί: «Έμοιαζε σαν να πονούσε πολύ και ίσως να μην μπορούσε να κινηθεί. Εμείς είχαμε την επίθεση, οπότε επέλεξα να βάλω κάποιον που μπορούσε να κινηθεί, μήπως και βάλει κάνα σουτ. Κατά κάποιον τρόπο η αδρεναλίνη επέδρασε και αμέσως μετά ήταν σε θέση να επιστρέψει στο γήπεδο».

Πρώτος σκόρερ των «ελαφιών» αναδείχθηκε ο Έρικ Μπλέντσο με 20π., ο Μάλκολμ Μπρόγκντον έκανε double double με 18π. και έντεκα ριμπάουντ, ενώ ο Κρις Μίντλετον είχε μόλις 6π. και δέκα ριμπάουντ. Ο Μπρουκ Λόπεζ τελείωσε με 16π. και οκτώ ριμπάουντ και ο Τζορτζ Χιλ με 12π. και οκτώ ριμπάουντ.

Από τους νικητές, που αγωνίστηκαν με οκτώ παίκτες, ο Καουάι Λέοναρντ ήταν και πάλι εντυπωσιακός, «σταματώντας» στους 35π., ενώ είχε και εννέα ασίστ, εφτά ριμπάουντ. «Διπλός» με 14π. και δεκατρία ριμπάουντ ήταν ο Πασκάλ Σιάκαμ, άλλους 21π. με 7/9 τρίποντα συνείσφερε ο Φρεντ Βαν Βλιτ και 17π. με εφτά ριμπάουντ και έξι ασίστ ο Κάιλ Λόουρι.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected