Κατηγορίες
Basket

Με τον προπονητή των επιτυχιών και στην Α2!

Ο Χάρης Κουλουριώτης οδήγησε τον Οίακα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος του Νοτίου Ομίλου της Β’ Εθνικής και κατά συνέπεια στην άνοδο στην Α2 Ανδρών.

Έτσι, η παραμονή του στην ομάδα του Ναυπλίου ήταν δεδομένη, κάτι που επισημοποιήθηκε και με την απαραίτητη ανακοίνωση.

Αναλυτικά:

«Ο Α.Ο. Οίαξ Ναυπλίου, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει, την ανανέωση της συνεργασίας του, για τη νέα αγωνιστική περίοδο, με τον προπονητή της ανδρικής ομάδας, κ. Χάρη Κουλουριώτη.

Καλή επιτυχία coach!!»

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή των συμβολαίων, ο Κουλουριώτης, αφού πρώτα ευχαρίστησε την διοίκηση της ομάδας, χαρακτήρισε πρόκληση την συμμετοχή του Οίακα στο πρωτάθλημα της Α2.

Αναλυτικά:

«Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση για την αγαστή συνεργασία που είχαμε και με την συμβολή όλων (παικτών, επιτελείου και του υπέροχου κόσμου του Ναυπλίου) πανηγυρίσαμε την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Είμαι πολύ χαρούμενος για την ανανέωση της συνεργασίας και της εμπιστοσύνης στο πρόσωπό μου, για να οδηγήσω τον ΟΙΑΚΑ, στην ιστορική πρώτη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της Α2.

Μια μεγάλη πρόκληση, που με σκληρή δουλειά θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να διατηρήσουμε την ομάδα μας στον δρόμο των επιτυχιών!».